Skip to main content

Vartijan peruskoulutus, turvallisuusalan ammattitutkinnon osa

Ajankohta

08.02.2023 — 09.05.2023

Haku päättyy

29.01.2023

Vastuuopettaja

Laulajainen Juhani
040 728 4331
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Stanley Tarja
040 714 1893
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Opinto-ohjaaja

Haapoja Hannele
040 192 6655
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Kuvaus

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja haluat työllistyä turvallisuusalalle? Koulutuksessa on tavoitteena on suorittaa turvallisuusalan ammattitutkinnon osa ja sitä kautta työllistyä turvallisuusalan yrityksiin. Työllistyttyäsi on mahdollista suorittaa tutkinto loppuun oppisopimuksena.

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat motivoituneet vartijan työhön soveltuvat, fyysisesti hyvässä kunnossa olevat ja nuhteettoman taustan omaavat henkilöt, jotka soveltuvat koulutukseen ja turvallisuusalan ammateissa toimimiseen.

Opiskelijaksi soveltuminen

Koulutukseen valituilta edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Koulutuksen järjestäjällä on oikeus pyytää opiskelijaksi hakeutuvasta turvallisuusselvityslaissa (726/2014) tarkoitettu suppeaa henkilöturvallisuusselvitystä. Hakijalle on eduksi häiriötön maksutausta.

Sisältö

  • Vartijan koulutus
  • Järjestyksenvalvojan peruskurssi
  • OC-kaasusumutinkoulutus
  • Teleskooppipatukkakoulutus
  • Turvallisuusalaan tutustuminen, asiakaspalvelu

Toteutus

Omaehtoinen koulutus

Opetus- ja kulttuuriministeriön pääosin rahoittamaa koulutusta. Opiskelun ollessa päätoimista, on opiskelija oikeutettu hakemaan Kelan opintotukea tai työllisyysrahastolta aikuiskoulutustukea. 25-vuotta täyttäneet työttömät työnhakijat voivat tiedustella TE-toimistosta mahdollisuudesta opiskella työttömyysetuudella. HUOM! TE-toimistoon on oltava yhteydessä ennen koulutuksen alkua. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 11-13, 20240 Turku

Haku

Haku päättyy 29.1.2023. HUOM! Kirjoita hakemukseen miksi sopisit vartijaksi ja mikä sinua kiinnostaa vartijan työssä. Hakuajan päätyttyä hakijoille pidetään valintahaastattelu, josta saat tietoa erikseen sähköpostiisi.

Hae

Close Menu