Skip to main content

Turvallisuusalan ammattitutkinto, vartija

Ajankohta

06.09.2022 — 10.06.2023

Haku päättyy

21.08.2022

Vastuuopettaja

Laulajainen Juhani
040 728 4331
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Stanley Tarja
040 714 1893
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Opinto-ohjaaja

Haapoja Hannele
040 192 6655
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Kuvaus

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja haluat työllistyä turvallisuusalalle? Koulutuksen tavoitteena on suorittaa turvallisuusalan ammattitutkinto tai sen osa, ja sitä kautta työllistyä turvallisuusalan yrityksiin.

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat motivoituneet vartijan työhön soveltuvat, fyysisesti hyvässä kunnossa olevat ja nuhteettoman taustan omaavat henkilöt, jotka soveltuvat koulutukseen ja turvallisuusalan ammateissa toimimiseen. Koulutukseen valituilta edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Koulutuksen järjestäjällä on oikeus pyytää opiskelijaksi hakeutuvasta turvallisuusselvityslaissa (726/2014) tarkoitettu suppeaa henkilöturvallisuusselvitystä. Hakijalle on eduksi häiriötön maksutausta.

Sisältö

Pakolliset tutkinnon osat
· Vartijan koulutus
· Pelastustoiminta
Valinnaiset tutkinnon osat, joista suoritetaan neljä
· Toiminta eri vartiointimuodoissa
· Teknisten turvallisuusjärjestelmien käyttö
· Tilannehallinta
· Sosiaali- ja terveydenhuollon toimipisteiden turvallisuusvalvonta (vastaa 2 osaa)
· Järjestyksenvalvonta

Toteutus

Omaehtoinen koulutus

Opetus- ja kulttuuriministeriön pääosin rahoittamaa koulutusta. Opiskelun ollessa päätoimista, on opiskelija oikeutettu hakemaan Kelan opintotukea tai työllisyysrahastolta aikuiskoulutustukea. 25-vuotta täyttäneet työttömät työnhakijat voivat tiedustella TE-toimistosta mahdollisuudesta opiskella työttömyysetuudella. HUOM! TE-toimistoon on oltava yhteydessä ennen koulutuksen alkua. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 11-13, 20240 Turku

Haku

Haku päättyy 21.8.2022. Koulutukseen haetaan sähköisesti, painamalla oranssia Hae -linkkiä siirryt hakemukseen. Hakijat kutsutaan valintahaastatteluun, joka pidetään elokuun lopulla.Kirjoita hakemukseen miksi sopisit vartijaksi ja mikä sinua kiinnostaa vartijan työssä.

Hae

Close Menu