Asbestityöt

Ajankohta

24.09.2019 — 20.12.2019

Haku päättyy

29.08.2019

Vastuuopettaja

Aho Jorma
040 588 7075
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Teräs Marjo
040 722 2851
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Tavoite

Koulutus antaa opiskelijalle pätevyydet ja valmiudet tehdä rakennus- ja asbestipurkutöitä sekä työllistyä alan yrityksiin.

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat työttömät ja työttömyysuhan alaiset henkilöt, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve. Asbestityön ammattilaisista on kova kysyntä, joten koulutuksen jälkeen työllistymisnäkymät ovat hyvät.

Sisältö

Koulutuksen aikana perehdytään rakennus- ja asbestitöihin sekä suoritetaan lain vaatima tutkinnon osa, Talonrakennusalan ammattitutkinnon osa: Asbestityöt, joka antaa pätevyydet tehdä asbestitöitä.

Lisäksi suoritetaan vaadittavat korttikoulutukset (mm. työturva- ja tulityökortti) sekä käydään läpi alan työturvallisuutta ja hyviä työmenetelmiä.
Tämän jälkeen siirrytään työssäoppimisjaksolle sellaisiin alan yrityksiin, joilla on tarve rekrytoida uusia työntekijöitä.

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus (tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve). Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 13, 20240 Turku

Haku

Haku päättyy 29.8.19. Koulutukseen haetaan sähköisesti osoitteessa www.te-palvelut.fi, koulutusnumero on 683947. Koulutukseen hakeutuminen on sitovaa eikä sitä ei voi perua ilman pätevää syytä.

Hinta

Maksuton. Koulutuksen aikana suoritettavat työelämän lupakortit ovat maksullisia (10-20 €/kortti).

Hae