Skip to main content

Hitsausalan pätevöittämiskoulutus

Ajankohta

04.09.2023 — 13.10.2023

Haku päättyy

15.08.2023

Vastuuopettaja

Parviainen Kari
040 183 2639
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Teräs Marjo
040 722 2851
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Opinto-ohjaaja

Snellman Miikka
040 530 6430
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Kuvaus

Tavoitteena on saada hitsaajan ammattipätevyydet voimaan.

Kohderyhmä

Työttömät tai työttömyysuhan alaiset henkilöt, joilla on metallialan peruskoulutus tai työkokemus ja TE-toimiston toteama koulutustarve. Tarkoituksena on uusia aiemmin voimassa olleet hitsauspätevyydet.

Sisältö

Koulutukseen sisältyy käytännön harjoituksia sekä luokkahitsauksia työhallissa. Koulutuksen aikana voi suorittaa kaksi hitsausluokkaa. Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena ja jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS).

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus. Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta numerossa 0295 020 702. Voit seurata koulutuspalvelujen valinnan etenemistä TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 11-13, 20240 Turku

Haku

Koulutukseen haetaan sähköisesti www.tyomarkkinatori.fi, koulutusnumero on 709870. Sovi koulutukseen hakeutumisesta ja sen päivittämisestä työllistymissuunnitelmaasi TE-toimiston/kuntakokeilun kanssa. Koulutuksesta tulee sopia työllistymissuunnitelmassa, jotta sinulle voidaan maksaa korotettua työttömyysetuutta koulutuksen aikana. Korotusosan maksamisesta päättää työttömyysetuutesi maksaja. Voit jättää omalle yhteyshenkilöllesi yhteydenottopyynnön Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan koulutuksen valintatilaisuuteen ja aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli perut hakemuksen, et osallistu koulutuksen valintatilaisuuteen, tai et aloita koulutusta, TE-toimisto/kuntakokeilu selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (TTL 2 a luku 9 § 7 a-7 b sekä 2 a luku 10 §).

Hinta

Työvoimakoulutus on maksutonta.

Hae

Close Menu