Hoitotyön täydennyskoulutus

Ajankohta

30.11.2020 — 25.02.2021

Haku päättyy

09.11.2020

Vastuuopettaja

Mäenpää Elina
040 623 3556
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Jelkänen Sanna
040 593 5771
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Kohderyhmä

Hoitotyön täydennyskoulutus on suunnattu työttömille lähihoitajille, joilla on tarve vahvistaa ja päivittää osaamistaan hoitotyössä. Asiakkaalla saattaa olla pitkä aika peruskoulutuksesta tai vähäinen alan työkokemus ja hoitotyön tuntuma.

Sisältö

Koulutus sisältää mm. seuraavia aihealueita.

– Lähihoitajan toimimisen perusta
– Hyvinvoinnin perusteet ja hyvinvoinnin edistäminen
– Hoitotaitojen kertaus
– Lääkehoito ja lääkelaskenta

Koulutus toteutetaan lähi-, etä- ja verkkokoulutuksena. Koulutuksen kesto on 60 päivää, josta puolet on teoriaa ja puolet työssäoppimista.

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus (tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve). Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 13, 20240 Turku

Haku

Koulutukseen haetaan TE-palvelujen sähköisellä hakulomakkkeella. Täytä hakemus huolellisesti. Oman haun tilannetta voi seurata Oma asiointi -verkkopalvelun kautta.

Hinta

Maksuton

Hae