Kuvaus
Elintarvikealalla työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, jotta ruokaa osattaisiin käsitellä turvallisesti. Suomalainen elintarvikealan hygieniapassi on luotu edistämään elintarviketurvallisuutta.
Pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita elintarvikehuoneistossa käsittelevällä on oltava elintarvikehygieenistä osaamista osoittava Ruokaviraston hyväksymän mallin mukainen hygieniapassi, jos hän on työskennellyt pakkaamattomien helposti pilaantuvien elintarvikkeiden käsittelyä edellyttävissä tehtävissä vähintään kolme kuukautta.
Kohderyhmä
Työssään helposti pilaantuvia pakkaamattomia elintarvikkeita käsittelevät henkilöt.
Sisältö
Ajat:
- Pelkät testit: klo 9-10
- Koulutus klo 9.30-14 ja testi klo 14.30-15.30
- Katso päivät alempaa sivulta.
Lisätietoja ja ennakkolukemista
- Ruokatieto – lupa kokata
- Ruokavirasto – tietoa hygieniapassista
- Purtavaa puhtaasti
- Ruokaa hygieenisesti
Testi toteutuu, mikäli hakijoita on riittävästi. Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Paikka
Artukaistentie 13, 20240 Turku
Kielet
Testin voi suorittaa joko suomen, ruotsin tai englannin kielellä.
Hinnat (sis. alv. 24%)
Koulutus ja osaamistesti yhteensä 95 € \\ Pelkkä testi 55 € \\ Mahdollinen testin uusinta 30 €.
Valitse itsellesi sopivin koulutusajankohta
Koulutus ja testi
11.05.2021—11.05.2021
Hinta: 95 €
Hae viimeistään: 04.05.2021