Hygieniapassitesti

Vastuuopettaja

Rummukainen Terhi

Koulutusassistentti

Kankaanranta Ilona

Kuvaus

Elintarvikealalla työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, jotta ruokaa osattaisiin käsitellä turvallisesti. Suomalainen elintarvikealan hygieniapassi on luotu edistämään elintarviketurvallisuutta.

Pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita elintarvikehuoneistossa käsittelevällä on oltava elintarvikehygieenistä osaamista osoittava Ruokaviraston hyväksymän mallin mukainen hygieniapassi, jos hän on työskennellyt pakkaamattomien helposti pilaantuvien elintarvikkeiden käsittelyä edellyttävissä tehtävissä vähintään kolme kuukautta.

Kohderyhmä

Työssään helposti pilaantuvia pakkaamattomia elintarvikkeita käsittelevät henkilöt.

Sisältö

Ajat:

  • Pelkät testit: klo 9-10
  • Koulutus klo 9.30-14 ja testi klo 14.30-15.30
  • Katso päivät alempaa sivulta.

Lisätietoja ja ennakkolukemista

Testi toteutuu, mikäli hakijoita on riittävästi. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Paikka

Artukaistentie 13, 20240 Turku

Kielet

Testin voi suorittaa joko suomen, ruotsin tai englannin kielellä.

Hinnat (sis. alv. 24%)

Koulutus ja osaamistesti yhteensä 95 € \\ Pelkkä testi 55 € \\ Mahdollinen testin uusinta 30 €.

Peruutukset 14 pv ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.

Valitse itsellesi sopivin koulutusajankohta

Koulutus ja testi

14.04.2021—14.04.2021
Hinta: 95 €
Hae viimeistään: 07.04.2021

Koulutus ja testi

11.05.2021—11.05.2021
Hinta: 95 €
Hae viimeistään: 04.05.2021