Kuvaus
Elintarvikealalla työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, jotta ruokaa osattaisiin käsitellä turvallisesti. Suomalainen elintarvikealan hygieniapassi on luotu edistämään elintarviketurvallisuutta.
Pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita elintarvikehuoneistossa käsittelevällä on oltava elintarvikehygieenistä osaamista osoittava Ruokaviraston hyväksymän mallin mukainen hygieniapassi, jos hän on työskennellyt pakkaamattomien helposti pilaantuvien elintarvikkeiden käsittelyä edellyttävissä tehtävissä vähintään kolme kuukautta.
Kohderyhmä
Työssään helposti pilaantuvia pakkaamattomia elintarvikkeita käsittelevät henkilöt.
Sisältö
Ajat:
- Koulutus klo 9.00-14 ja testi klo 14.20-15.30
- Katso päivät alempaa sivulta.
Lisätietoja ja ennakkolukemista
- Ruokatieto – lupa kokata
- Ruokavirasto – tietoa hygieniapassista
- Purtavaa puhtaasti
- Ruokaa hygieenisesti
Testi toteutuu, mikäli hakijoita on riittävästi. Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Kielet
Testin voi suorittaa joko suomen, ruotsin tai englannin kielellä.
Hinnat (sis. alv. 24%)
Koulutus ja osaamistesti yhteensä 95 € \\ Pelkkä testi 55 € \\ Mahdollinen testin uusinta 30 €.
Valitse itsellesi sopivin koulutusajankohta
Koulutus ja testi
27.04.2023—27.04.2023
Hinta: 95 €
Hae viimeistään: 16.04.2023
Koulutus ja testi
25.05.2023—25.05.2023
Hinta: 95 €
Hae viimeistään: 21.05.2023
Koulutus ja testi
15.06.2023—15.06.2023
Hinta: 95 €
Hae viimeistään: 04.06.2023
Koulutus ja testi
24.08.2023—24.08.2023
Hinta: 95 €
Hae viimeistään: 17.08.2023