Kiinteistönhoitaja, Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon osaan valmistava koulutus maahanmuuttajille

Ajankohta

21.01.2020 — 23.10.2020

Haku päättyy

31.12.2019

Pääkouluttaja

Hernelahti Kimmo
040 184 2894

Koulutusassistentti

Jaakonmäki Katariina
040 583 4005

Hae

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa tutkinnon osa, piha- ja ulkoalueiden hoitaminen, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta, kiinteistönhoitajan osaamisalalla.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille maahanmuuttajille, jotka ovat kiinteistöalalle soveltuvia ja alasta kiinnostuneita.

Sisältö

  • Kiinteistöjen yleishoito
  • Piha- ja ulkoalueiden hoitaminen
  • Pienkoneiden käsittelyä

Näiden lisäksi koulutukseen sisältyy yleisiä työelämä- ja opiskeluvalmiuksia parantavia osioita sekä työelämän lupa- ja korttikoulutuksia.

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus (tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve). Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Haku

Haku päättyy 31.12.2019. Hakulomake täytetään sähköisesti osoitteessa www.te-palvelut.fi. Koulutuksen numero on 688914. Kurssihakemus on sitova, sitä ei voi perua ilman pätevää syytä.

Hinta

Koulutus on maksuton. Erikseen maksettavia ovat työelämän lupakortit (esim. ensiapukortti, työturvallisuuskortti, tulityökortti, trukkikortti). Kortit maksavat 10-20 €/kortti.

Hae