Skip to main content

Kiinteistönhoitaja, Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Ajankohta

06.03.2023 — 05.03.2024

Haku päättyy

06.02.2023

Koulutusassistentti

Kankaanranta Ilona
040 540 4768
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Opinto-ohjaaja

Ranne Mia
0400 971 009
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Kuvaus

Kiinteistönhoitajan työssä yhdistyvät kiinteistöjen huolto- ja korjaustyöt, tekniikan tarkkailu, piha-alueiden hoitotyöt sekä asiakaspalvelu. Ammatissa tarvitaan itsenäistä ja vastuullista työotetta, teknistä osaamista sekä asiakaspalvelutaitoja. Opiskelu on käytännönläheistä ja pääosa koulutuksesta toteutetaan käytännön harjoitteiden ja työtehtävien kautta lähiopetuksena oppilaitoksen tiloissa ja alueilla sekä työssäoppimisena alan yrityksissä.

Työmarkkinoilla on pula kiinteistönhoitajista, joten työnantajat nappaavat hyvät tekijät töihin nopeallakin aikataululla. Parhaassa tapauksessa opiskelija voi työllistyä oppisopimukseen jo ensimmäisen harjoittelun aikana eli noin 3 kuukautta koulutuksen aloituksen jälkeen. Näin ollen opinnot suoritetaan loppuun oppisopimuksena eli palkkatyön ohessa. Jos olet kiinnostunut kiinteistönhoitajan työstä ja ennen kaikkea motivoitunut työllistymään nopeasti - hae koulutukseen!

Työvoimakoulutuksen kesto on 12 kuukautta. Tavoitteena on työllistyminen oppisopimukseen ja koulutuksen suorittaminen loppuun oppisopimuksena. Koulutuksen sisältö suunnitellaan jokaiselle opiskelijalle henkilökohtaisesti. Henkilökohtaistamiseen perustuvassa koulutuksessa hankitaan vain puuttuvaa osaamista eli aiemmin hankittu osaaminen huomioidaan suunnitelmassa.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille, alalle soveltuville ja alasta kiinnostuneille henkilöille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve. Aikaisempaa koulutusvaatimusta ei ole. Hakijalla tulee olla nuhteeton tausta ja riittävä kielitaito.

Sisältö

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä

Kiinteistönhoidon osaamisala

 Pakolliset tutkinnon osat, 75 osp

  • Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen, 15 osp
  • Kiinteistön yleishoito ja valvonta, 30 osp
  • Kiinteistöteknisten järjestelmien hoitaminen, 30 osp

Valinnaiset tutkinnon osat, 70 osp

  • Valinnaiset tutkinnot osat valitaan opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan, Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon perusteissa olevalta tutkinnonosalistalta.

Yhteiset tutkinnon osat, 35 osp

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus. Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta numerossa 0295 020 702. Voit seurata koulutuspalvelujen valinnan etenemistä TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 11-13, 20240 Turku

Haku

Hae koulutukseen osoitteessa www.te-palvelut.fi, koulutuksen numero on 709883. Haku päättyy 6.2.2023.

Hinta

Opiskelijalle maksuton työvoimakoulutus.

Lisätietoja

Jukka Välikangas p. 040 519 5310, jukka.valikangas@turunakk.fi

Hae

Close Menu