Kiinteistönhoitaja, Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Ajankohta

08.09.2021 — 08.03.2023

Haku päättyy

06.08.2021

Koulutusassistentti

Jaakonmäki Katariina

Hae

Kuvaus

Koulutus toteutetaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti päiväopiskeluna, joka sisältää lähiopetusta sekä ohjattua etä- ja verkko-opiskelua. Pääosa koulutuksesta toteutetaan käytännön työtehtävissä.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu alalle soveltuville ja alasta kiinnostuneille henkilöille. Hakijalla tulee olla riittävä fyysinen kunto. Aikaisempaa koulutusvaatimusta ei ole. Suosittelemme tätä koulutusta vahvasti myös naisille.

Sisältö

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä

Kiinteistönhoidon osaamisala

 Pakolliset tutkinnon osat, 75 osp

  • Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen, 15 osp
  • Kiinteistön yleishoito ja valvonta, 30 osp
  • Kiinteistöteknisten järjestelmien hoitaminen, 30 osp

Valinnaiset tutkinnon osat, 70 osp

  • Valinnaiset tutkinnot osat valitaan opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan, Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon perusteissa olevalta tutkinnonosalistalta.

Yhteiset tutkinnon osat, 35 osp

Toteutus

Omaehtoinen koulutus

Opetus- ja kulttuuriministeriön pääosin rahoittamaa koulutusta. Opiskelun ollessa päätoimista, on opiskelija oikeutettu hakemaan Kelan opintotukea tai työllisyysrahastolta aikuiskoulutustukea. 25-vuotta täyttäneet työttömät työnhakijat voivat tiedustella TE-toimistosta mahdollisuudesta opiskella työttömyysetuudella. HUOM! TE-toimistoon on oltava yhteydessä ennen koulutuksen alkua. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 13, 20240 Turku

Hinta

Maksuton koulutus.

Lisätietoja

Jukka Välikangas p. 040 519 310, jukka.valikangas@turunakk.fi

Hae