Kiinteistönhoitaja, Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Ajankohta

17.09.2020 — 17.03.2022

Haku päättyy

19.08.2020

Vastuuopettaja

Välikangas Jukka
040 519 5310
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Jaakonmäki Katariina
040 583 4005
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto kiinteistönhoitajan osaamisalalla. Opiskelijalla on koulutuksen jälkeen kiinteistöpalvelualan perustiedot ja -taidot, jotka parantavat opiskelijan opiskelu- ja työelämävalmiuksia.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille talotekniikka- ja kiinteistöalalle soveltuville ja alasta kiinnostuneille henkilöille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve. Aikaisempaa koulutusvaatimusta ei ole.

Sisältö

Kiinteistönhoidon osaamisalaan kuuluu kolme pakollista osaa, yhteensä 75 osaamispistettä:

  • Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen
  • Kiinteistön yleishoito ja valvonta
  • Kiinteistöteknisten järjestelmien hoitaminen
    Lisäksi koko tutkintoon kuuluu 70 osaamispistettä valinnaisia tutkinnon osia ja 35 osaamispistettä yhteisiä tutkinnon osia
  • Valinnaiset ja yhteiset tutkinnot osat valitaan opiskelijan suunnitelman mukaan

Näiden lisäksi koulutukseen sisältyy yleisiä työelämä- ja opiskeluvalmiuksia parantavia osioita sekä työelämän lupa- ja korttikoulutuksia.

Katso opettajan video koulutuksesta: https://www.youtube.com/watch?v=vccMYx6hklY

ja lue kiinteistönhoitajan työstä: https://issuu.com/akselikiinteistopalvelut/docs/elina_lehti_2_2019/8

Koulutuksessa on kesäloma 5.-30.7.2021.

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus (tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve). Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 13, 20240 Turku

Haku

Hakulomake täytetään sähköisesti osoitteessa www.te-palvelut.fi. Koulutuksen numero on 689030. Täytä hakemus huolellisesti, sen perusteella sinut valitaan haastatteluun! Kurssihakemus on sitova, sitä ei voi perua ilman pätevää syytä. Haku päättyy 19.8.2020.

Hinta

Koulutus on maksuton. Erikseen maksettavia ovat työelämän lupakortit (esim. työturvallisuuskortti, tulityökortti, trukkikortti). Kortit maksavat 15-20 €/kortti.

Hae