Naiset tekniikkaan – Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon osa

Ajankohta

02.09.2020 — 01.03.2021

Haku päättyy

06.08.2020

Vastuuopettaja

Trygg Tom
040 729 2404

Koulutusassistentti

Stanley Tarja
040 714 1893

Hae

Tavoite

Tavoitteena on suorittaa koulutuksen aikana kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon osa asennus- ja automaatiotyöt

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille, alasta kiinnostuneille ja soveltuville naisille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve. Muutkin hakijat otetaan huomioon. Hakijalla ei tarvitse olla alan aiempaa koulutusta tai työkokemusta. Valinnoissa huomioidaan erityisesti esim. Teknisen URAvalmennuksen tai muun vastaavan valmennuksen käyneet hakijat.

Sisältö

Tutkinnon osa asennus- ja automaatiotyöt suorittaja osaa:
· suunnitella työtään ja hyödyntää asennustöissään konepiirustuksia, teknisiä dokumentteja ja kytkentäkaavioita
· suorittaa mekaanisia asennustöitä
· noudattaa työelämän toimintatapoja ja asennus- ja automaatiotöiden
työturvallisuusvaatimuksia.

Lisäksi koulutukseen sisältyy työelämän lupakorttikoulutuksia.

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus (tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve). Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 13, 20240 Turku

Haku

Koulutukseen haetaan sähköisesti osoitteessa www.te-palvelut.fi, koulutuksen numero on 688881 Valintojen etenemistä voi seurata www.te-palvelut.fi -sivujen Oma asiointi verkkopalvelun kautta. Hakuajan päättymisen jälkeen voit käydä tarkistamassa mahdollisen valintahaastattelun tarkemman ajan ja paikan palvelun kautta.

Hinta

Erikseen maksettavia ovat työelämän lupakortit (esim. työturvallisuuskortti, tulityökortti, trukkikortti). Kortit maksavat 15-20 €/kortti.

Hae