Kotoutumiskoulutuksen työelämävaihe

Ajankohta

21.10.2019 — 17.02.2020

Haku päättyy

29.09.2019

Pääkouluttaja

Kinnala Sari
0400 720 159
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Jelkänen Sanna
040 593 5771
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Kohderyhmä

Maahanmuuttajat, joilla kielitaitotaso on 0.

Sisältö

Työelämävaiheen kotoutumiskoulutuksessa harjoitellaan suomen kielen perusteita ja työelämässä vaadittavaa peruskielitaitoa.

Koulutuksen suomen kielen sisältöinä on kielen käyttö eri arkielämän tilanteissa, työelämän peruskielitaito (puhuminen ja ymmärtäminen), ammattikoulutukseen ja opiskeluun liittyvän sanasto, työnhakuun liittyvä kielitaito ja eri ammattialojen sanaston opiskelu.

Koulutukseen sisältyy myös työelämätaitojen opiskelu. Koulutuksen aikana tehdään työnhakuasiakirjat ja suunnitellaan opiskelijalle urapolku työelämään.

Koulutuksessa on työssäoppimisjakso ja/tai koulutuskokeilujakso, jotka suunnitellaan jokaiselle opiskelijalle tarpeen mukaan sopivan mittaiseksi (noin 2-4 viikkoa).

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus (tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve). Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Kärsämäentie 11, 20360 Turku

Haku

TE-toimiston kautta, koulutusnumero on 687088.

Hae