Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Pääkouluttaja

Heikelä-Välimäki Arja
040 512 5072
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Marjamaa Outi
040 714 1872
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Tavoite

Lähiesimiehen työssä keskeistä on ihmisten kohtaaminen ja ohjaaminen tavoitteiden ja pelisääntöjen mukaisessa toiminnassa. Koulutuksessa hankit laaja-alaiset perustaidot esimiestyöstä ja työkaluja työryhmäsi päivittäiseen ohjaamiseen. Tule kehittämään ratkaisukeskeistä otettasi ja vahvista osaamistasi esimiehenä.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat erilaisissa toimintaympäristöissä lähiesimiehenä tai tiimivastaavana tai työryhmän, osaston, palveluyksikön tai vastaavan vetäjänä.

Sisältö

Lähiesimiestyön ammattitutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta. Tutkinto suoritetaan omalla työpaikalla.

Pakollinen tutkinnon osa

  • Lähiesimiehenä toimiminen

Valinnaiset tutkinnon osat, joista valitaan kaksi

  • Asiakassuhteiden hoito
  • Toiminnan kannattavuus
  • Henkilöstötyö
  • Kehittämissuunnitelma

Siirry lukemaan lisää tutkinnosta ePerusteisiin.

Toteutus

Oppisopimuskoulutus

Oppisopimuskoulutuksen edellytyksenä on alan työpaikka. Koulutuksen kesto määräytyy HOKS:n (henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma) mukaisesti.

Haku

Voit hakeutua tutkinnon suorittajaksi solmimalla oppisopimuksen. Oppisopimuksen ehtona on työpaikka ja lähiesimiehenä työskentely. Ota yhteyttä Turun Aikuiskoulutuskeskuksen oppisopimustoimistoon, www.turunakk.fi/oppisopimus, Puh. 040 714 1885, e-mail: oppisopimus@turunakk.fi Voit myös hakeutua suoraan alla olevasta linkistä.

Hinta

Oppisopimusopiskelijalle maksuton.

Hae