Maalaustyön jatko- ja täydennyskoulutus

Ajankohta

Haku päättyy

30.11.2019

Vastuuopettaja

Alander Maija
0400 408 801
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Teräs Marjo
040 722 2851
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Tavoite

Koulutuksen ensisijaisena tavoitteena on työllistyä maalaustyötehtäviin. Tavoitteena on suorittaa ammatti- tai erikoisammattitutkinto, tai tutkinnon osa edellä mainituista tutkinnoista.

Kohderyhmä

Työttömät tai työttömyysuhanalaiset maalaus-/pintakäsittelyalan koulutuksen tai työkokemuksen hankkineet henkilöt.

Sisältö

Koulutuksen sisältö voi vaihdella näyttötutkinnon suorittajan suunnitelman mukaan. Koulutus koostuu maalarin työhön liittyvistä tutkintokokonaisuuksista.

Ammatilliset opinnot

Pintakäsittelyalan ammattitutkinto 150 osp

  • pakolliset tutkinnon osat: ensimaalaus 30 osp ja huoltomaalaus 60 osp
  • valinnaiset tutkinnon osat 60 osp, valitaan kaksi osaa

Pintakäsittelyalan erikoisammattitutkinto 180 osp

  • pakollinen tutkinnon osa: rakennusmaalauksen menekki- ja kustannuslaskenta 40 osp
  • valinnaiset tutkinnon osat 140 osp, valitaan neljä osaa

Näiden lisäksi koulutukseen sisältyy työssäoppimisjakso sekä yleisiä aineita mm. tietotekniikka, työturvallisuus, ensiapu ja työnhakuvalmennus.

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus (tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve). Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 13, 20240 Turku

Haku

Koulutukseen on jatkuva haku. Hakulomake täytetään sähköisesti www.te-palvelut.fi. Koulutuksen numero on 683475. Kouluttaja kutsuu haastatteluun ja valinnat koulutukseen tehdään haastattelujen perusteella. Kurssihakemus on sitova, sitä ei voi perua ilman pätevää syytä.

Hinta

Maksuton. Erikseen maksettavia ovat työelämän lupakortit (esim. ensiapukortti, työturvallisuuskortti, tulityökortti, trukkikortti). Kortit maksavat 10-20 €/kortti.

Hae