Maalaustyön jatko- ja täydennyskoulutus, työvoimakoulutus

Pääkouluttaja

Alander Maija
0400 408 801
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Teräs Marjo
040 722 2851
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Tavoite

Koulutuksen ensisijaisena tavoitteena on työllistyä maalaustyötehtäviin. Tavoitteena on suorittaa ammatti- tai erikoisammattitutkinto, tai tutkinnon osa edellä mainituista tutkinnoista.

Kohderyhmä

Työttömät tai työttömyysuhanalaiset maalaus-/pintakäsittelyalan koulutuksen tai työkokemuksen hankkineet henkilöt.

Sisältö

Koulutuksen sisältö voi vaihdella näyttötutkinnon suorittajan suunnitelman mukaan. Koulutus koostuu maalarin työhön liittyvistä tutkintokokonaisuuksista.

Ammatilliset opinnot:

  • Pintakäsittelyalan ammattitutkinto
  • Pintakäsittelyalan erikoisammattitutkinto

Näiden lisäksi koulutukseen sisältyy työssäoppimisjakso sekä yleisiä aineita mm. tietotekniikka, työturvallisuus, ensiapu ja työnhakuvalmennus.

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus (tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille). Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702. Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta.

Haku

1) Täytä hakulomake alla olevan HAE-linkin takaa. 2) Käy lisäksi täyttämässä hakemus TE-toimiston sivulla www.te-palvelut.fi (koulutusnumero 683475). Kouluttaja kutsuu haastatteluun ja valinnat koulutukseen tehdään haastattelujen perusteella.

Hinta

Maksuton. Erikseen maksettavia ovat työelämän lupakortit (esim. ensiapukortti, työturvallisuuskortti, tulityökortti, trukkikortti). Kortit maksavat 10-20 €/kortti.

Hae