Mastercam-koulutus verkossa iltaisin

Ajankohta

04.10.2022 — 30.03.2023

Haku päättyy

11.09.2022

Vastuuopettaja

Lehtonen Jari
040 672 9130
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Teräs Marjo
040 722 2851
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Opinto-ohjaaja

Snellman Miikka
040 530 6430
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija osaa:

- käyttää Mastercam-ohjelmaa ja mallintaa 3D-kappaleen sekä tulostaa 2D-konepajapiirustukset mallintamastaan kappaleesta
- tehdä CAM-ohjelmoinnin, valita sekä rajata muodot, valita työkalut, asettaa oikeat valmistuksessa tarvittavat arvot ja parametrit sekä tehdä toimivat työradat valmistukseen
- tehdä NC-jyrsinnän menetelmäsuunnittelun
- tunnistaa käytetyimpiä peruskäskyjä ja toimintoja NC-ohjelmasta.

Kohderyhmä

Koneistajat ja muut, jotka tarvitsevat työssään CAD/CAM-ohjelmointiosaamista. Koulutuksessa käytettävä ohjelma on Mastercam 2021.

Sisältö

CAD/CAM-ohjelmointi.

Mastercam-ohjelman opiskeluversio on opiskelijoiden käytettävissä koulutuksen ajan. Koulutuksen aikana suoritetaan kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon osa; CAD/CAM-ohjelmointi 20 osp. Koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön pääosin rahoittamaa.

Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena arki-iltaisin klo 16.30-20.30. Koulutuspäivien tarkempi ajankohta ilmoitetaan opiskelijoille myöhemmin. Koulutus sisältää sekä etäopetusta että itsenäistä opiskelua.

Osallistujan tietokoneen on oltava riittävän tehokas Mastercam-ohjelmiston käyttöön.

Toteutus

Verkkokoulutus

Koulutus toteutetaan verkossa esimerkiksi Microsoft Teams, Google Meets, Zoom tai vastaavalla sovelluksella. Osallistujalla oltava käytössään tietokone (ja laturi), kuulokkeet, mikrofoni, webkamera sekä laadukas internet-yhteys. Koulutuksesta riippuen kamera on pidettävä päällä koko koulutuksen ajan. Osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautumisessa annettuun sähköpostiin. Henkilöllisyys on tarvittaessa pystyttävä todistamaan henkilötodistuksella.

Haku

Koulutukseen hakeudutaan oheisen linkin kautta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistumisoikeus koulutukseen tarkistetaan hakulomakkeen tietojen pohjalta ja se edellyttää hakulomakkeen tietojen oikeellisuutta.

Hinta

200 €

Hae