Matkailun moniosaaja

Ajankohta

06.05.2019 — 05.11.2019

Haku päättyy

03.04.2019

Pääkouluttaja

Rinne-Saarinen Anna-Mia
040 162 9233
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Kastman Susan
040 843 0880
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Tavoite

Matkailun moniosaajalla on valmiudet työskennellä erilaisissa tehtävissä hotelli-, ravintola- ja matkailualalla. Koulutuksessa opitaan tarjoilun perusteet sekä matkailualan puhtaanapitoon liittyvät perusteet ja käytännöt. Koulutuksessa on mahdollista suorittaa hygienia- ja anniskelupassi.

Koulutuksessa suoritetaan matkailualan perustutkinnon osa Matkailualan asiakaspalvelu. Koulutuksen jälkeen voi suuntautua matkailu-, ravitsemus- ja talousalan valmistaviin koulutuksiin.

Kohderyhmä

Henkilö pystyy suoriutumaan moninaisista tehtävistä hotelli-, ravintola- ja matkailualalla. Hän suorittaa hygienia-, ja anniskelupassin, oppii tarjoilun perusteet, matkailualan puhtaanapitoon liittyvät perusteet ja käytännöt. Hän voi koulutuksen käytyään suuntautua matkailu- ja ravitsemus- ja talousalan valmistaviin koulutuksiin. Hänellä on valmiudet työskennellä jo koulutuksen suoritettuaan hotelli-, ravintola-, ja matkailualan tehtävissä.
Koulutuksessa suoritetaan matkailualan perustutkinnon osa; Matkailualan asiakaspalvelu

Sisältö

  • asiakaspalvelu
  • tarjoilu- ja saliosaaminen
  • anniskelu- ja/tai hygieniapassi
  • puhdistusosaaminen
  • vastaanottotyöskentely
  • matkailun peruskäsitteet ja tuntemus
  • asiakaspalveluruotsi ja asiakaspalveluenglanti
  • myynti- ja markkinointiosaaminen

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus (tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille). Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702. Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Kärsämäentie 11, 20360 Turku

Haku

Hakulomake täytetään sähköisesti osoitteessa www.te-palvelut.fi. Koulutuksen numero on 684882. Haku päättyy 3.4.2019.

Hinta

Maksuton. Erikseen maksettavia ovat työelämän lupakortit (esim. hygieniapassi ja ensiapukortti). Kortit maksavat 10 €/kortti.

Hae