Meriteollisuuden töihin ja koulutukseen valmistava koulutus maahanmuuttajille

Ajankohta

25.02.2019 — 24.05.2019

Haku päättyy

04.02.2019

Pääkouluttaja

Lehtonen Jari
040 672 9130
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Stanley Tarja
040 714 1893
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Tavoite

Järjestämme koulutuksen työvoimakoulutuksena. Meriteollisuuden työpaikkoihin ja koulutukseen valmistava koulutus maahanmuuttajille parantaa maahanmuuttajien ammatillisia valmiuksia tulla valituksi meriteollisuuden ja erityisesti Meyer Turku Oy:n ja ELY-keskuksen hankkimiin laivalevyseppähitsaajan rekrykoulutuksiin sekä valmiuksia tulla valituksi suoraan meriteollisuuden työtehtäviin.

Koulutus sisältää sellaisia ammatillisia kokonaisuuksia, jotka olennaisesti parantavat maahanmuuttajataustaisten opiskelijoiden mahdollisuuksia työllistyä alan työtehtäviin.

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat työttömät ja työttömyysuhanalaiset maahanmuuttajataustaiset työnhakijat, joilla on työvoimapoliittinen koulutustarve ja jotka soveltuvat koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammateissa työskentelyyn. Aikaisempi kokemus tai koulutus valmistavan teknologiateollisuuden työtehtävistä katsotaan eduksi.

Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelijalla on koulutuksen jälkeen meriteollisuuteen tarvittavat perustiedot ja -taidot, jotka parantavat opiskelijan työllistymismahdollisuuksia alan yrityksiin.

Sisältö

  • Koulutukseen orientoiva jakso
  • Ammatilliset kieliopinnot
  • Ammattialan perusvalmiudet
  • Työssäoppiminen 10-20 pv
  • Työnhakuvalmennus 3-4 pv

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus (tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve). Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702. Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Haku

Haku päättyy 4.2.2019. Koulutuksen numero on 681283.

Hinta

Maksuton. Koulutukseen aikana suoritettavien työelämän lupakorttien maksut ovat 10—25 € /kortti.

Hae