Metallialan koulutus

Ajankohta

02.11.2021 — 01.12.2021

Haku päättyy

04.10.2021

Vastuuopettaja

Trygg Tom

Koulutusassistentti

Stanley Tarja

Hae

Kuvaus

Koulutus alkaa neljän viikon tutustumisjaksolla, jossa käydään läpi alan yleisimpiä työtehtäviä. Tämän koulutuksen jälkeen on mahdollista jatkaa suoraan opiskelua kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon osien tai koko tutkinnon suorittamiseksi, jonka kesto ja sisältö määritellään yhdessä opiskelijan ja pääopettajan toimesta. Keston ja sisällön määrityksessä huomioidaan jokaisen henkilökohtainen osaamistaso sekä tavoitteet.

Kohderyhmä

Kohderyhmä ovat työttömät tai työttömyysuhanalaiset henkilöt, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve ja jotka ovat kiinnostuneita ja soveltuvia metallialalle. Alan aiempaa työkokemusta tai koulutusta ei tarvita. Valinnoissa huomioidaan erityisesti esim. Teknisen URAvalmennuksen tai muun vastaavan valmennuksen käyneet hakijat.

Sisältö

Koulutus sisältää neljän viikon tutustumisjakson metallialaan, jossa käydään läpi alan yleisimpiä työtehtäviä. Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija saa kuvan metallialan työtehtävistä ja vahvistusta ammatinvalintaan.

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus. Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta numerossa 0295 020 702. Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 13, 20240 Turku

Haku

Koulutuksen numero on 698903

Hae