Muuraustyöt

Ajankohta

01.10.2020 — 28.05.2021

Haku päättyy

11.09.2020

Vastuuopettaja

Iivonen Tero
040 724 0316
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Teräs Marjo
040 722 2851
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Tavoite

Koulutuksen ensisijaisena tavoitteena on työllistyä rakennusalalle muuraustyön tehtäviin. Koulutus antaa perusvalmiudet suoriutua rakennusalan muuraustöistä osittain itsenäisesti ja osittain työryhmässä muiden ammattityöntekijöiden ohjauksessa. Koulutus toteutetaan käytännön läheisenä päiväopetuksena, ohjattuna projekti- ja verkko-opiskeluna sekä työssäoppimisena.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu, työttömille tai työttömyysuhan alaisille, rakennusalalle soveltuville ja alasta kiinnostuneille henkilöille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve. Aiempi rakennusalan koulutus ja/tai työkokemus katsotaan eduksi. Koulutus sopii hyvin myös alanvaihtajille.

Sisältö

Koulutuksen sisältö muodostuu tutkinnon suorittajan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan esim. seuraavista kokonaisuuksista:

  • Muurarin työhön liittyvät mittaustyöt
  • Sisäseinämuuraus
  • Julkivisumuuraus
  • Harkkomuuraus
  • Pienimuotoiset rappaus- ja tasoitetyöt
  • Laatoitustyöt
  • Märkätilan vedeneristystyöt
  • Telinetyöt ja nostintyöskentely

Näiden lisäksi koulutukseen sisältyy työelämän lupa- ja korttikoulutuksia.

Katso video rakennusalan koulutuksesta

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus (tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve). Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 13, 20240 Turku

Haku

www.te-palvelut.fi tai HAE-painikkeesta, koulutusnumero 689033. Haku päättyy 11.9.20. Kirjoita hakemuksesi huolellisesti, sen perusteella sinut valitaan haastatteluun! Kurssihakemus on sitova, sitä ei voi perua ilman pätevää syytä (esim. työ- tai muu koulutuspaikka) hakuajan päättymisen jälkeen.

Hinta

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Erikseen maksettavia ovat työelämän lupakortit (työturvallisuuskortti, tulityökortti).
Kortit maksavat 15-20 €/kortti.

Hae