Naiset rakennusalalle

Ajankohta

15.03.2021 — 15.06.2021

Haku päättyy

18.02.2021

Vastuuopettaja

Iivonen Tero
040 724 0316
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Teräs Marjo
040 722 2851
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Kuvaus

Koulutus antaa opiskelijoille perustietoja rakennusalasta ja rakennusalan yleisistä työtehtävistä sekä alalle työllistymisestä ja jatkokoulutusmahdollisuuksista.

Kohderyhmä

Työttömät tai työttömyysuhan alaiset naiset, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve, ja jotka soveltuvat koulutukseen ja rakennusalan ammateissa toimimiseen.
Koulutus ei vaadi aiempaa rakennusalan osaamista, joten se sopii erinomaisesti myös alanvaihtajille.

Koulutus soveltuu erityisesti fyysiseen työhön tottuneille, hyvän motivaation ja palveluasenteen omaaville henkilöille. Alalla toimiminen edellyttää kohtuullisen hyvää terveyttä ja riittävää suomen kielen taitoa. Henkilöllä tulee olla työelämävalmiudet ja kyky työskennellä niin itsenäisesti kuin osana työryhmää.

Sisältö

Koulutus koostuu mm. seuraavista opintokokonaisuuksista:

  • Orientaatiojakso
  • Rakennustyömaalla tarvittavat korttikoulutukset
  • Rakentamisen turvallisuuskäytännöt
  • Rakennusalan yleiset työtehtävät
  • Rakennuspiirustuksen perusteet

Koulutus toteutetaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti päiväopiskeluna, joka sisältää lähiopetusta sekä ohjattua etä- ja verkko-opiskelua. Pääosa koulutuksesta toteutetaan käytännön työtehtävissä.

Katso video Naiset rakennusalalle: https://www.youtube.com/watch?v=8pXq3LAey0Q

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus. Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta numerossa 0295 020 702. Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 13, 20240 Turku

Haku

Hakulomake täytetään sähköisesti osoitteessa www.te-palvelut.fi. Koulutuksen numero on 695905. Täytä hakemus huolellisesti, sen perusteella sinut valitaan haastatteluun! Koulutukseen hakeutuminen on sitovaa ja hakemuksen voi peruuttaa ainoastaan pätevällä syyllä hakuajan umpeutumisen jälkeen.

Hinta

Koulutus on työvoimakoulutusta ja opiskelijalle maksutonta.

Hae