Naiset rakennusalalle

Ajankohta

23.03.2020 — 18.09.2020

Haku päättyy

02.03.2020

Pääkouluttaja

Iivonen Tero
040 724 0316
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Teräs Marjo
040 722 2851
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Tavoite

Koulutus antaa opiskelijoille perustietoja rakennusalasta ja rakennusalan yleisistä työtehtävistä sekä alalle työllistymisestä ja jatkokoulutusmahdollisuuksista. Koulutus antaa perustiedot yrittäjänä toimimiseen.

Kohderyhmä

Työttömät tai työttömyysuhan alaiset naiset, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve, ja jotka soveltuvat koulutukseen ja rakennusalan ammateissa toimimiseen.

Sisältö

Koulutus koostuu mm. seuraavista opintokokonaisuuksista:

  • Orientaatiojakso
  • Rakennustyömaalla tarvittavat korttikoulutukset
  • Rakentamisen turvallisuuskäytännöt
  • Rakentamisen mittalaitteet
  • Rakennuspiirustuksen perusteet
  • Pienrakennukset
  • Rakennusalan yhteiset työtehtävät
  • Yrittäjyys

Näiden lisäksi koulutukseen sisältyy yleisiä työelämä- ja opiskeluvalmiuksia parantavia osioita sekä työelämän lupa- ja korttikoulutuksia.

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus (tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve). Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 13, 20240 Turku

Haku

Hakulomake täytetään sähköisesti osoitteessa www.te-palvelut.fi. Koulutuksen numero on 688769. Kurssihakemus on sitova, sitä ei voi perua ilman pätevää syytä.

Hinta

Koulutus on työvoimakoulutusta ja opiskelijalle maksutonta.

Hae