Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, maahanmuuttajille

Ajankohta

23.08.2021 — 23.08.2023

Haku päättyy

30.09.2021

Vastuuopettaja

Jalonen Eija

Koulutusassistentti

Kankaanranta Ilona

Hae

Kuvaus

Koulutus valmentaa puhtauspalvelualan työtehtäviin ja tavoitteena on suorittaa Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto. Koulutuksen suoritettuasi osaat toimia puhtauspalvelualan työtehtävissä.

Kohderyhmä

Koulutus on ensisijaisesti tarkoitettu maahanmuuttajille, joilla on kiinnostusta puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalle ja jotka soveltuvat tämän alan työtehtäviin.

Sisältö

Koulutuksessa suoritetaan tutkinnon osia seuraavasti:

 • asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen
 • ylläpitosiivouspalvelut
 • perussiivouspalvelut
 • yhteisiä tutkinnon osia, kuten suomen ja englannin kieli,
  matematiikka, yhteiskunta- ja työelämäosaaminen

Valinnaisia tutkinnon osia mm.

 • hotelli- ja majoitustilojen puhtauspalvelut
 • kauppakeskusten ja myymälätilojen puhtauspalvelut
 • koneiden käsittely puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla
 • oppilaitosten ja päiväkotien puhtauspalvelut
 • uima-allas- ja kylpylätilojen puhtauspalvelut

Lisäksi suomen kieltä sekä työelämän lupa- ja korttikoulutuksia (huom! korttikoulutuksien rekisteröintimaksut eivät sisälly koulutukseen).

Koulutus toteutetaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti päiväopiskeluna, joka sisältää lähiopetusta sekä ohjattua etä- ja verkko-opiskelua sekä henkilökohtaista ohjausta. Koulutuksessa on myös työssäoppimista.

Toteutus

Omaehtoinen koulutus

Opetus- ja kulttuuriministeriön pääosin rahoittamaa koulutusta. Opiskelun ollessa päätoimista, on opiskelija oikeutettu hakemaan Kelan opintotukea tai työllisyysrahastolta aikuiskoulutustukea. 25-vuotta täyttäneet työttömät työnhakijat voivat tiedustella TE-toimistosta mahdollisuudesta opiskella työttömyysetuudella. HUOM! TE-toimistoon on oltava yhteydessä ennen koulutuksen alkua. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Haku

Haku osoitteessa turunakk.fi/koulutukset. HUOM! Haku koulutukseen on päättynyt, mutta voit vielä kysellä vapaita paikkoja 30.9.2021 saakka

Hinta

Koulutus on maksuton.

Hae