Rakennusalan koulutus 23.11.

Vastuuopettaja

Iivonen Tero
040 724 0316
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Teräs Marjo
040 722 2851
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Tavoite

Koulutuksen ensisijaisina tavoitteina on antaa perusvalmiudet rakennustyömaan vaihteleviin työtehtäviin ja työllistää rakennusalalle.
Koulutuksen läpi käynyt henkilö suoriutuu rakennustyömaan yleisistä tehtävistä osittain itsenäisesti ja osittain työryhmän jäsenenä, muiden ammattityöntekijöiden ohjauksessa.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve, jotka soveltuvat rakennusalalle, ovat alasta kiinnostuneita tai ovat jo aiemmin työskennelleet alalla. Koulutus sopii hyvin myös alanvaihtajille.

Sisältö

Koulutus alkaa neljän viikon tutustumisjaksolla, jonka jälkeen kesto ja sisältö määritellään yhdessä opiskelijan ja pääopettajan toimesta. Keston ja sisällön määrityksessä huomioidaan jokaisen henkilökohtainen osaamistaso sekä tavoitteet.

Sisältö perustuu rakennusalan yleisimpiin työtehtäviin, joihin kuuluvat rakennus- ja kirvesmiehen sekä muurarin työt.

Neljän viikon tutustumisjakson jälkeen on mahdollista suorittaa rakennusalan perustutkinnon ja/tai talonrakennusalan ammattitutkinnon osia tai koko tutkinto.

Koulutukseen on jatkuva haku. Seuraava aloituspäivä on 23.11.2020.

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus (tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve). Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 13, 20240 Turku

Haku

Hakulomake täytetään sähköisesti osoitteessa www.te-palvelut.fi. Koulutuksen numero on 688750. Kurssihakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä.

Hinta

Koulutus on maksuton.

Hae