Rekrykoulutus: portaalinosturinkuljettaja (Pernotrans Oy)

Ajankohta

28.10.2019 — 20.12.2019

Haku päättyy

20.09.2019

Vastuuopettaja

Keskinen Matti
040 486 5011
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Jaakonmäki Katariina
040 583 4005
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Tavoite

Hyväksytysti kurssin suorittaneille mahdollisuus työllistyä vakavaraiseen perheyhtiöön laivanvarustelun kansainvälisellä näköalapaikalla. Pernotrans Oy on turkulainen logistiikka-alan yrity, joka perustettiin 1980-luvun lopussa jatkamaan Wärtsilä Meriteollisuus Oy:n kuljetusosaston toimintaa Turussa. Vuonna 2003 liitettiin yrityksen toimintaan myös ns. varustelun haalaus- ja nostohenkilöstö työnjohtoineen. Yritys on ollut toimintansa alusta lähtien perheyhtiö ja vuoden 2015 alusta Pernotrans Oy:n omistajina ovat Yrityksen päätoimialana on teollisuudelle tarjottavat logistiikkapalvelut, sisältäen koko toimitusketjun aina suunnittelusta toteutukseen asti.
Yrityksessä on -- hyvät tulevaisuuden näkymät -- kilpailukykyinen palkkaus, joka perustuu Teknologiateollisuuden työtehtosopimukseen -- hyvät työkaverit, joita on tällä hetkellä noin 80 -- terveys, työssä jaksaminen, työturvallisuus ja ympäristöasiat ovat tärkeitä tekijöitä, mistä syystä yritys on mukana Meyer Turku Oy:n turvallisuusjohtamis- ja laatujärjestelmässä (HSE).

Kohderyhmä

Soveltuvat henkilöt: -- ikä väh. 18 vuotta -- reipas ja positiivinen asenne -- hyvä fyysinen kunto ja näkökyky -- kyky toimia korkeissa paikoissa -- hyvä suomen kielen taito.

Sisältö

  • nostoalan lainsäädäntö
  • työturvallisuus/telakan perehdytys
  • nostoapuvälineet, taakan kiinnitys
  • nosturityypit
  • nostotyöt
  • työturvallisuuskorttikoulutus
  • ensiapukoulutus

Koneopetus: toimiminen alamiehenä ja toimiminen nosturin kuljettajana.

Kesto: 10 pv lähiopetusta, 10 pv koneopetusta ja 20 työssäoppismista 10 henkilölle.

Toteutus

Omaehtoinen koulutus

Opetus- ja kulttuuriministeriön pääosin rahoittamaa koulutusta. Opiskelun ollessa päätoimista, on opiskelija oikeutettu hakemaan Kelan opintotukea tai työllisyysrahastolta aikuiskoulutustukea. 25-vuotta täyttäneet työttömät työnhakijat voivat tiedustella TE-toimistosta mahdollisuudesta opiskella työttömyysetuudella tai työmarkkinatuella. HUOM! TE-toimistoon on oltava yhteydessä ennen koulutuksen alkua. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Hinta

400 €

Hae