Rekrykoulutus: portaalinosturinkuljettaja (Pernotrans Oy)

Ajankohta

28.10.2019 — 20.12.2019

Haku päättyy

20.09.2019

Vastuuopettaja

Keskinen Matti
040 486 5011
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Jaakonmäki Katariina
040 583 4005
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Tavoite

Hyväksytysti kurssin suorittaneille mahdollisuus työllistyä vakavaraiseen perheyhtiöön laivanvarustelun kansainvälisellä näköalapaikalla. Pernotrans Oy on turkulainen logistiikka-alan yrity, joka perustettiin 1980-luvun lopussa jatkamaan Wärtsilä Meriteollisuus Oy:n kuljetusosaston toimintaa Turussa. Vuonna 2003 liitettiin yrityksen toimintaan myös ns. varustelun haalaus- ja nostohenkilöstö työnjohtoineen. Yritys on ollut toimintansa alusta lähtien perheyhtiö ja vuoden 2015 alusta Pernotrans Oy:n omistajina ovat Yrityksen päätoimialana on teollisuudelle tarjottavat logistiikkapalvelut, sisältäen koko toimitusketjun aina suunnittelusta toteutukseen asti.
Yrityksessä on -- hyvät tulevaisuuden näkymät -- kilpailukykyinen palkkaus, joka perustuu Teknologiateollisuuden työtehtosopimukseen -- hyvät työkaverit, joita on tällä hetkellä noin 80 -- terveys, työssä jaksaminen, työturvallisuus ja ympäristöasiat ovat tärkeitä tekijöitä, mistä syystä yritys on mukana Meyer Turku Oy:n turvallisuusjohtamis- ja laatujärjestelmässä (HSE).

Kohderyhmä

Soveltuvat henkilöt: -- ikä väh. 18 vuotta -- reipas ja positiivinen asenne -- hyvä fyysinen kunto ja näkökyky -- kyky toimia korkeissa paikoissa -- hyvä suomen kielen taito.

Sisältö

  • nostoalan lainsäädäntö
  • työturvallisuus/telakan perehdytys
  • nostoapuvälineet, taakan kiinnitys
  • nosturityypit
  • nostotyöt
  • työturvallisuuskorttikoulutus
  • ensiapukoulutus

Koneopetus: toimiminen alamiehenä ja toimiminen nosturin kuljettajana.

Kesto: 10 pv lähiopetusta, 10 pv koneopetusta ja 20 työssäoppismista 10 henkilölle.

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus (tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve). Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 13, 20240 Turku

Hinta

Maksuton.

Hae