Solidworks-koulutus verkossa iltaisin

Ajankohta

23.08.2022 — 24.02.2023

Haku päättyy

31.07.2022

Vastuuopettaja

Haulivuori Karri
040 481 0625
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Teräs Marjo
040 722 2851
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Opinto-ohjaaja

Snellman Miikka
040 530 6430
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija osaa

- suunnitella valmistamisen ja hyödyntää konepiirustuksia, mittaustekniikkaa ja trigonometriaa tarvittavien mittojen selvittämiseen
- käyttää Solidworks-ohjelmaa, mallintaa monimuotoisen 3D-kappaleen umpi- ja kuoripiirteisinä, rajata muotoja ja työratoja ja tulostaa 2D-konepajapiirustukset mallintamastaan kappaleesta
- valmistaa kappaleen ainetta lisäävällä valmistusmenetelmällä
- viimeistellä valmistettavan kappaleen
- noudattaa työelämän toimintatapoja ja 3D-valmistusmenetelmien työturvallisuusvaatimuksia.

Kohderyhmä

Soveltuu vasta-alkajille tai jo Solidworksin perusteet omaaville.

Sisältö

3D-valmistusmenetelmän käyttö. Koulutuksen aikana suoritetaan 3D-valmistusmenetelmän käyttö -tutkinnon osa.

Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena arki-iltaisin klo 16.30-20.30. Koulutuspäivien tarkempi ajankohta ilmoitetaan opiskelijoille myöhemmin.

Osallistuminen edellyttää tietokonetta, joka on riittävän tehokas Solidworks-ohjelmiston käyttöön. Opiskelijalla on hyvä olla oma lisenssi Solidworks-ohjelmistoon.

Toteutus

Verkkokoulutus

Koulutus toteutetaan verkossa esimerkiksi Microsoft Teams, Google Meets, Zoom tai vastaavalla sovelluksella. Osallistujalla oltava käytössään tietokone (ja laturi), kuulokkeet, mikrofoni, webkamera sekä laadukas internet-yhteys. Koulutuksesta riippuen kamera on pidettävä päällä koko koulutuksen ajan. Osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautumisessa annettuun sähköpostiin. Henkilöllisyys on tarvittaessa pystyttävä todistamaan henkilötodistuksella.

Haku

Koulutukseen hakeudutaan oheisesta HAE-painikkeesta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistumisoikeus koulutukseen tarkistetaan hakulomakkeen tietojen pohjalta ja se edellyttää hakulomakkeen tietojen oikeellisuutta.

Hinta

200 €

Hae