Skip to main content

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja, Ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisala

Ajankohta

28.11.2022 — 27.11.2024

Haku päättyy

14.10.2022

Vastuuopettaja

Mäenpää Elina
040 623 3556
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Jelkänen Sanna
040 593 5771
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Opinto-ohjaaja

Haapoja Hannele
040 192 6655
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Kuvaus

Ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisala tuottaa osaamisen toimia toimintakykyä tukien ja osallisuutta edistäen kotihoidossa ja ympäristöissä, joissa ikääntyvät asuvat, ovat hoidettavina, kuntoutumassa tai palvelujen käyttäjinä. Tarvitset työssäsi hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä kohtaat erilaisissa elämäntilanteissa olevia asiakkaita ja olet aina osa työryhmää. Tällä osaamisalalla työllistymismahdollisuudet alueellamme ovat erinomaiset.

Opiskelu toteutetaan monimuotoisesti lähi- ja verkko-opintoina, oppimistehtävinä, työelämälähtöisiä projekteja tehden ja työpaikalla tapahtuvana harjoitteluna. Opiskelijalle laaditaan HOKS eli henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.
Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Kohderyhmä

Työttömät tai työttömyysuhanalaiset henkilöt, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve.

Sisältö

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (180 osp) muodostuu ammatillisista (145 osp) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osp).

Koulutuksessa suoritetaan Ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisala.

Tutkinto suoritetaan näyttöinä työssäoppimispaikoilla.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon liittyy tutkintokohtaisia terveydentilavaatimuksia (OPH 5-2018 Sora-lainsäädäntö).

Sora-lainsäädäntö:

Tutustu tutkinnon perusteisiin.

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus. Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta numerossa 0295 020 702. Voit seurata koulutuspalvelujen valinnan etenemistä TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 11-13, 20240 Turku

Haku

www.te-palvelut.fi, koulutusnumero 707565

Hinta

Opiskelijalle maksuton työvoimakoulutus.

Hae

Close Menu