Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja

Ajankohta

24.01.2022 — 24.01.2024

Haku päättyy

17.12.2021

Vastuuopettaja

Rummukainen Terhi

Koulutusassistentti

Jelkänen Sanna

Hae

Kuvaus

Koulutuksessa suoritat sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisalan ja opit mm. edistämään asiakkaan terveyttä sekä taitoja toimia kotihoidossa ja sairaanhoitotyössä. Tällä osaamisalalla työllistymismahdollisuudet alueellamme ovat hyvät.

Kohderyhmä

Työttömät tai työttömyysuhanalaiset henkilöt, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve.

Sisältö

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (180 osp) muodostuu ammatillisista (145 osp) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osp).

Koulutuksessa suoritetaan Sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisala.

Opiskelu toteutetaan monimuotoisesti lähi- ja verkko-opintoina, oppimistehtävinä, työelämälähtöisiä projekteja tehden ja työpaikalla tapahtuvana harjoitteluna. Tutkinto suoritetaan näyttöinä työssäoppimispaikoilla.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon liittyy tutkintokohtaisia terveydentilavaatimuksia (OPH 5-2018 Sora-lainsäädäntö).
Sora-lainsäädäntö:

Tutustu tutkinnon perusteisiin.

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus. Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta numerossa 0295 020 702. Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 13, 20240 Turku

Hinta

Opiskelijalle maksuton työvoimakoulutus.

Hae