Skip to main content

Talonrakennusalan jatko- ja täydennyskoulutus

Ajankohta

Haku päättyy

Vastuuopettaja

Iivonen Tero
040 724 0316
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Teräs Marjo
040 722 2851
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Kuvaus

Talonrakennusalan jatko- ja täydennyskoulutuksen tavoitteena on suorittaa yksittäinen tutkinnon osa joko Rakennusalan perustutkinnosta tai Talonrakennusalan ammattitutkinnosta. Yksittäisen osan suorittamiselle täytyy olla todellinen työllistymistä edistävä tarve.

Koulutus toteutetaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti päiväopiskeluna, joka sisältää lähiopetusta, työssäoppimista sekä ohjattua etä- ja verkko-opiskelua. Olemme huomioineet toiminnassamme tarkasti terveys- ja turvallisuusnäkökulmat sekä viranomaisten ohjeet vallitsevassa poikkeustilanteessa.
Pääosa koulutuksesta toteutetaan käytännön harjoitteiden ja työtehtävien kautta lähiopetuksena oppilaitoksen tiloissa ja alueilla sekä työssäoppimisena yhteistyökumppaneiden työmailla.
Koulutuksen ensimmäinen aloitus 18.1.2021.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu alalle soveltuville, työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille. Hakijalla tulee olla suoritettuna Rakennusalan perustutkinto tai Talonrakennusalan ammattitutkinto tai hänellä on vastaavat tiedot ja taidot hankittuna työelämästä useamman vuoden työkokemuksen kautta.

Koulutus soveltuu erityisesti fyysiseen työhön tottuneille, hyvän motivaation ja palveluasenteen omaaville henkilöille. Alalla toimiminen edellyttää kohtuullisen hyvää terveyttä ja riittävää suomen kielen taitoa. Henkilöllä tulee olla työelämävalmiudet ja kyky työskennellä niin itsenäisesti kuin osana työryhmää.

Sisältö

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa kartoitetaan aiempi osaaminen sekä sovitaan koulutuksen sisältö.

Rakennusalan perustutkinnon perusteet

https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/6902593/reformi/tiedot

Talonrakennusalan ammattitutkinnon perusteet

https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/3855070/reformi/tiedot

Katso video rakennusalasta: https://youtu.be/pa-M9gzPKyc

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus. Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta numerossa 0295 020 702. Voit seurata koulutuspalvelujen valinnan etenemistä TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Haku

Hakulomake täytetään sähköisesti osoitteessa www.te-palvelut.fi. Koulutuksen numero on 696166. Hakemukset käsitellään vähintään kerran kuussa ja aloituspäivä sovitaan tapauskohtaisesti. Viimeinen hakupäivä 31.12.2021. Täytä hakemus huolellisesti, sen perusteella sinut valitaan haastatteluun! Koulutukseen hakeutuminen on sitovaa ja hakemuksen voi peruuttaa ainoastaan pätevällä syyllä hakuajan umpeutumisen jälkeen.

Hinta

Maksuton

Hae

Close Menu