Talotekniikan perustutkinto, Ilmanvaihtoasentaja, Rakennuspeltiseppä, Tekninen eristäjä

Ajankohta

06.10.2020 —

Haku päättyy

15.09.2020

Vastuuopettaja

Pirhonen Jarkko
040 351 0144
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Jaakonmäki Katariina
040 583 4005
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa talotekniikan perustutkinto valitsemallasi osaamisalalla. Koulutuksen aikana on tavoitteena siirtyä oppisopimuskoulutukseen.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu talotekniikka-alalle soveltuville ja alasta kiinnostuneille henkilöille. Hakijalla tulee olla riittävä fyysinen kunto. Aikaisempi koulutus ja työkokemus luetaan eduksesi.

Sisältö

Kaikille tarjotaan seuraavien tutkinnon osien opinnot:

  • Ohutlevytöissä toimiminen
  • Kanavaosien valmistus
  • Talotekninen eristäminen
  • Huopa-, tiili- ja profiilipeltikattojen peltitöissä toimiminen

Lisäksi jokaiselle tarjotaan valitsemaansa osaamisalaan tarvittavat tutkinnon osan opinnot, jotka on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksena.

Opiskelija osoittaa ammattitaitonsa näytössä osallistumalla ko. tutkinnon osan töihin aidossa työkohteessa.

Näiden lisäksi koulutukseen sisältyy yleisiä työelämä- ja opiskeluvalmiuksia parantavia osioita sekä työelämän lupa- ja korttikoulutuksia.

Toteutus

Omaehtoinen koulutus

Opetus- ja kulttuuriministeriön pääosin rahoittamaa koulutusta. Opiskelun ollessa päätoimista, on opiskelija oikeutettu hakemaan Kelan opintotukea tai työllisyysrahastolta aikuiskoulutustukea. 25-vuotta täyttäneet työttömät työnhakijat voivat tiedustella TE-toimistosta mahdollisuudesta opiskella työttömyysetuudella tai työmarkkinatuella. HUOM! TE-toimistoon on oltava yhteydessä ennen koulutuksen alkua. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 13, 20240 Turku

Haku

Haku 15.9.2020 mennessä. Kaikki hakijat kutsutaan haastatteluun ennen koulutuksen alkamista.

Hinta

Koulutus on opiskelijalle maksutonta. Koulutukseen hakeutuvan on kuitenkin hyvä varautua koulutuksen aikana suoritettavien työelämän lupakorttien korttimaksuihin, jotka ovat 10-20 €/kortti.

Hae