Talotekniikan perustutkinto, Ilmanvaihtoasentaja/Rakennuspeltiseppä/Tekninen eristäjä

Ajankohta

05.09.2022 — 05.10.2023

Haku päättyy

05.08.2022

Vastuuopettaja

Pirhonen Jarkko
040 351 0144
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Jaakonmäki Katariina
040 583 4005
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Opinto-ohjaaja

Ranne Mia
0400 971 009
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Kuvaus

Koulutus valmentaa talotekniikan perustutkintoon valitsemallasi osaamisalalla.
Voit valita jonkun seuraavista osaamisaloista ilmanvaihtoasentaja, rakennuspeltiseppä, tekninen eristäjä, putkiasentaja.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve.
Aikaisempi koulutus ja työkokemus luetaan eduksesi.

Opiskelijaksi soveltuminen

Hakijalla tulee olla riittävä fyysinen kunto.

Sisältö

Talotekniikan perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä.

Koko tutkinnon suoritettuasi voit valmistua:
– Putkiasentajaksi
– Ilmanvaihtoasentajaksi
– Tekniseksi eristäjäksi
– Rakennuspeltisepäksi

Tutkinnon perusteisiin voit tutustua osoitteessa https://eperusteet.opintopolku.fi

Koulutus alkaa neljän viikon aloitusjaksolla, jonka aikana tutustutaan talotekniikan perustutkinnon eri osaamisaloihin, joita ovat putkiasennus, ilmanvaihto, tekninen eristys ja rakennuspeltityöt.

Aloitusjakson jälkeen on mahdollista suorittaa talotekniikan perustutkinnon osia. Koulutuksen kesto määräytyy valittavien osien laajuuden mukaan, mutta on enintään 13 kk – aloitusjakso mukaan lukien, työvoimakoulutuksena. Tämän jälkeen koulutusta voi mahdollisesti jatkaa esim. oppisopimuskoulutuksena.

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus. Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta numerossa 0295 020 702. Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 11-13, 20240 Turku

Haku

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.te-palvelut.fi, koulutusnumero 705785. Haku päättyy 5.8.2022. Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702. Voit seurata valinnan etenemistä www.te-palvelut.fi Oma asiointi- verkkopalvelun kautta. Kurssihakemus on sitova, sitä ei voi perua ilman pätevää syytä.

Hinta

Maksuton.

Hae