Talotekniikan perustutkinto, Ilmanvaihtoasentaja, Rakennuspeltiseppä, Tekninen eristäjä

Ajankohta

06.10.2020 —

Haku päättyy

15.09.2020

Vastuuopettaja

Pirhonen Jarkko
040 351 0144
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Jaakonmäki Katariina
040 583 4005
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Tavoite

Koulutus valmentaa talotekniikan perustutkintoon valitsemallasi osaamisalalla. Koulutuksen arvioitu kesto on n. 1,5 vuotta.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve. Hakijalla tulee olla riittävä fyysinen kunto. Aikaisempi koulutus ja työkokemus luetaan eduksesi.

Sisältö

Kaikille tarjotaan seuraavien tutkinnon osien opinnot:

  • Ohutlevytöissä toimiminen
  • Kanavaosien valmistus
  • Talotekninen eristäminen
  • Huopa-, tiili- ja profiilipeltikattojen peltitöissä toimiminen

Lisäksi jokaiselle tarjotaan valitsemaansa osaamisalaan tarvittavat tutkinnon osan opinnot, jotka on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksena.

Opiskelija osoittaa ammattitaitonsa näytössä osallistumalla ko. tutkinnon osan töihin aidossa työkohteessa.

Näiden lisäksi koulutukseen sisältyy yleisiä työelämä- ja opiskeluvalmiuksia parantavia osioita sekä työelämän lupa- ja korttikoulutuksia.

Koulutuksessa on kesäloma 5.-30.7.2021.

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus (tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve). Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 13, 20240 Turku

Haku

Haku päättyy 15.9.20 osoitteessa www.te-palvelut.fi. Koulutusnumero on 689029. Täytä hakemus huolellisesti, sen perusteella sinut valitaan haastatteluun! Koulutukseen hakeutuminen on sitovaa ja hakemuksen voi peruuttaa ainoastaan pätevällä syyllä hakuajan umpeutumisen jälkeen.

Hinta

Koulutus on maksuton. Erikseen maksettavia ovat työelämän lupakortit (esim. työturvallisuuskortti, tulityökortti, trukkikortti). Kortit maksavat 15-20 €/kortti.

Toteutus

Koulutus toteutetaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti päiväopiskeluna, joka sisältää lähiopetusta sekä ohjattua etä- ja verkko-opiskelua. Pääosa koulutuksesta toteutetaan käytännön työtehtävissä. Koulutus järjestetään Turun Aikuiskoulutuskeskuksen Artukaisten toimipaikassa, Artukaistentie 13, 20240 Turku.

Hae