Talotekniikan perustutkinto, iv-asentaja/rakennuspeltiseppä/tekninen eristäjä

Ajankohta

03.03.2020 — 02.03.2021

Haku päättyy

12.02.2020

Pääkouluttaja

Pirhonen Jarkko
040 351 0144
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Jaakonmäki Katariina
040 583 4005
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Tavoite

Voit valita seuraavista: ilmanvaihtoasentaja, rakennuspeltiseppä tai tekninen eristäjä. Koulutuksen tavoitteena on suorittaa talotekniikan perustutkinto valitsemaltasi osaamisalalta. Koulutusaika 3.3.2020 - 2.3.2021.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve. Hakijalla tulee olla riittävä fyysinen kunto. Aikaisempi koulutus ja työkokemus luetaan eduksesi.

Sisältö

Kaikille tarjotaan seuraavien tutkinnon osien opinnot:

  • Ohutlevytöissä toimiminen
  • Kanavaosien valmistus
  • Talotekninen eristäminen
  • Huopa-, tiili- ja profiilipeltikattojen peltitöissä toimiminen

Lisäksi jokaiselle tarjotaan valitsemaansa osaamisalaan tarvittavat tutkinnon osan opinnot, jotka suoritetaan oppisopimuksena.

Opiskelija osoittaa ammattitaitonsa näytössä osallistumalla ko. tutkinnon osan töihin aidossa työkohteessa.

Näiden lisäksi koulutukseen sisältyy yleisiä työelämä- ja opiskeluvalmiuksia parantavia osioita sekä työelämän lupa- ja korttikoulutuksia.

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus (tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve). Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 13, 20240 Turku

Haku

Koulutukseen haetaan TE-toimiston kautta, sähköisesti osoitteessa www.te-palvelut.fi. Koulutusnumero on 688962. Haku päättyy 12.2. Koulutukseen hakeutuminen on sitovaa ja hakemuksen voi peruuttaa ainoastaan pätevällä syyllä.

Hinta

Koulutus on opiskelijalle maksutonta. Koulutukseen hakeutuvan on kuitenkin hyvä varautua koulutuksen aikana suoritettavien työelämän lupakorttien korttimaksuihin, jotka ovat 10-20 €/kortti.

Hae