Talotekniikan perustutkinto, Putkiasentaja

Ajankohta

14.09.2021 — 14.03.2023

Haku päättyy

12.08.2021

Vastuuopettaja

Ahlqvist Kimmo

Koulutusassistentti

Jaakonmäki Katariina

Hae

Kuvaus

Koulutus toteutetaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti päiväopiskeluna, joka sisältää lähiopetusta sekä ohjattua etä- ja verkko-opiskelua. Pääosa koulutuksesta toteutetaan käytännön työtehtävissä.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu talotekniikka-alalle soveltuville ja alasta kiinnostuneille henkilöille. Aikaisempaa koulutusvaatimusta ei ole.

Sisältö

Talotekniikan perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä.

 Putkiasennuksen osaamisala

 Pakolliset tutkinnon osat, 85 osp

  • Lämmitysjärjestelmien asentaminen, 40 osp
  • Käyttövesijärjestelmien asentaminen, 30 osp
  • Viemärijärjestelmien asentaminen, 15 osp

 Valinnaiset tutkinnon osat, 60 osp

  • Valinnaiset tutkinnot osat valitaan opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan, talotekniikan perustutkinnon perusteissa olevalta tutkinnonosalistalta.

Yhteiset tutkinnon osat, 35 osp

Toteutus

Omaehtoinen koulutus

Opetus- ja kulttuuriministeriön pääosin rahoittamaa koulutusta. Opiskelun ollessa päätoimista, on opiskelija oikeutettu hakemaan Kelan opintotukea tai työllisyysrahastolta aikuiskoulutustukea. 25-vuotta täyttäneet työttömät työnhakijat voivat tiedustella TE-toimistosta mahdollisuudesta opiskella työttömyysetuudella. HUOM! TE-toimistoon on oltava yhteydessä ennen koulutuksen alkua. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 13, 20240 Turku

Hinta

Opiskelijalle maksuton koulutus.

Hae