Talotekniikka-asentaja, LVI-automaatio, IV mittaukset ja tasapainotus, LV mittaukset ja tasapainotus, palonsammutusjärjestelmien asentaminen

Ajankohta

14.09.2021 — 14.09.2022

Haku päättyy

24.08.2021

Koulutusassistentti

Jaakonmäki Katariina

Hae

Kuvaus

Koulutus valmentaa LVI-automaatioon painottuviin talotekniikan asennustehtäviin. Tavoitteena on suorittaa yksi tai useampi talotekniikan perustutkinnon osa. Koulutus toteutetaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti päiväopiskeluna, joka sisältää lähiopetusta sekä ohjattua etä- ja verkko-opiskelua. Pääosa koulutuksesta toteutetaan käytännön työtehtävissä.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu alalle soveltuville henkilöille. Hakijalla tulee olla työkokemusta talotekniikka-alalta tai aikaisemmin suoritettuja talotekniikka-alan tai sähkö- ja automaatioalan opintoja.

Sisältö

Kaikille tarjotaan seuraavien tutkinnon osien opinnot:

  • Ilmamäärien mittaus ja tasapainotus
  • Vesimäärien mittaus ja tasapainotus

Lisäksi perustiedot palonsammutusjärjestelmien asentamisesta ja keskitytään LVI-automaation osaamiseen.

Opiskelija osoittaa ammattitaitonsa näytössä osallistumalla ko. tutkinnon osan töihin aidossa työkohteessa.

Näiden lisäksi koulutukseen sisältyy yleisiä työelämä- ja opiskeluvalmiuksia parantavia osioita sekä työelämän lupa- ja korttikoulutuksia.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa kartoitetaan aiempi osaaminen sekä sovitaan koulutuksen sisältö, kesto ja näytöt.

Toteutus

Omaehtoinen koulutus

Opetus- ja kulttuuriministeriön pääosin rahoittamaa koulutusta. Opiskelun ollessa päätoimista, on opiskelija oikeutettu hakemaan Kelan opintotukea tai työllisyysrahastolta aikuiskoulutustukea. 25-vuotta täyttäneet työttömät työnhakijat voivat tiedustella TE-toimistosta mahdollisuudesta opiskella työttömyysetuudella. HUOM! TE-toimistoon on oltava yhteydessä ennen koulutuksen alkua. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 13, 20240 Turku

Hinta

Maksuton koulutus

Lisätietoja

Kimmo Savolainen p. 040 186 7067, kimmo.savolainen@turunakk.fi

Hae