Talotekniikka-asentaja, talotekniikan pt:n osa tai osia

Ajankohta

05.09.2022 — 05.04.2023

Haku päättyy

05.08.2022

Vastuuopettaja

Savolainen Kimmo
040 186 7067
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Jaakonmäki Katariina
040 583 4005
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Opinto-ohjaaja

Ranne Mia
0400 971 009
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Kuvaus

Koulutus valmentaa LVI-automaatioon painottuviin talotekniikan asennustehtäviin. Tavoitteena on suorittaa yksi tai useampi talotekniikan perustutkinnon osa.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu alalle soveltuville, työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Hakijalla tulee olla työkokemusta talotekniikka-alalta tai aikaisemmin suoritettuja talotekniikka-alan tai sähkö- ja automaatioalan opintoja.

Sisältö

Kaikille tarjotaan seuraavien tutkinnon osien opinnot:

  • Ilmamäärien mittaus ja tasapainotus
  • Vesimäärien mittaus ja tasapainotus

Lisäksi perustiedot palonsammutusjärjestelmien asentamisesta ja keskitytään LVI-automaation osaamiseen.

Opiskelija osoittaa ammattitaitonsa näytössä osallistumalla ko. tutkinnon osan töihin aidossa työkohteessa.

Näiden lisäksi koulutukseen sisältyy yleisiä työelämä- ja opiskeluvalmiuksia parantavia osioita sekä työelämän lupa- ja korttikoulutuksia.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa kartoitetaan aiempi osaaminen sekä sovitaan koulutuksen sisältö, kesto ja näytöt.

Koulutus toteutetaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti päiväopiskeluna, joka sisältää lähiopetusta sekä ohjattua etä- ja verkko-opiskelua. Pääosa koulutuksesta toteutetaan käytännön työtehtävissä.

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus. Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta numerossa 0295 020 702. Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 11-13, 20240 Turku

Haku

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.te-palvelut.fi, koulutusnumero 705786. Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702. Voit seurata valinnan etenemistä www.te-palvelut.fi Oma asiointi- verkkopalvelun kautta. Kurssihakemus on sitova, sitä ei voi perua ilman pätevää syytä.

Hinta

Maksuton.

Hae