Töihin myyntialalle! Liiketoiminnan ammattitutkinnon osatutkinto maahanmuuttajille

Ajankohta

09.09.2019 — 10.01.2020

Haku päättyy

12.08.2019

Pääkouluttaja

Pullinen Ilkka
040 172 3434
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Jelkänen Sanna
040 593 5771
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Tavoite

Antaa opiskelijoille valmiudet toimia myynnin asiakaspalvelutehtävissä vähittäiskaupassa. Tavoitteena on suorittaa Liiketoiminnan ammattitutkinnon osatutkinto: Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, 30 osp.

Kohderyhmä

Työttömät ja työttömyysuhan alaiset maahanmuuttajat, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve ja jotka soveltuvat koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammatissa toimimiseen.

Sisältö

Koulutus sisältää aiheita, jotta voit suorittaa Liiketoiminnan ammattitutkinnosta yhden tutkinnon osan, liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, esim:

  • liiketoiminta-ajatuksen ja yrityksen toimintaympäristön tuntemus
  • asiakkuuksien tuntemus
  • tuloksellisuuden ja laadun tuntemus
  • vastuullisena työyhteisön jäsenenä toimiminen
  • oman työn, työkyvyn ja osaamisen kehittäminen.

Siirry ePerusteisiin lukemaan lisää tutkinnon sisällöstä

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus (tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve). Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Haku

Haku päättyy 12.8.2019.

Hae