Skip to main content

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto VERKOSSA

Ajankohta

01.01.2000 — 01.01.2000

Haku päättyy

01.01.2000

Vastuuopettaja

Laulajainen Juhani
040 728 4331
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Tulostettava versio

Kuvaus

Toimitko yrityksenne turvallisuusorganisaatiossa?

Hanki valmiudet turvallisuusalan esimies- ja asiantuntijatehtäviin tai kehitä osaamista nykyisessä tehtävässäsi. Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto täyttää myös turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijan vastaavan hoitajan koulutusvaatimukset. Oppisopimuskoulutus rakennetaan nykyisiin työtehtäviisi ja osaamiseesi perustuen.

Tutkinnon suorittanut tietää yksityisen turvallisuusalan työtehtävät ja palvelut ja niiden suorittamiseen liittyvät oikeudet ja velvollisuudet sekä tarvittavilta osin turvallisuusalan työtehtäviin liittyvän lainsäädännön.

Koulutus suoritetaan etä- ja verkkokoulutuksena oppisopimuksella, jonka edellytyksenä on alan työpaikka. Voit osallistua koulutukseen mistä päin Suomea tahansa.

Kohderyhmä

Turvallisuusalalla tai yrityksen turvallisuusorganisaatiossa toimivat henkilöt. Oppisopimuskoulutuksen edellytyksenä on alan työpaikka. Koulutus sopii myös yrittäjille.

Opiskelijaksi soveltuminen

Koulutuksen järjestäjällä on oikeus pyytää koulutukseen hakeutuvalta turvallisuusselvityslaissa (726/2014) tarkoitettu suppea henkilöturvallisuusselvitys. Hakijalla tulee olla nuhteeton tausta sekä hyvä suomen kielen taito, mistä on tarvittaessa esitettävä todistus.

Sisältö

Tutkinnon pakolliset osat 60 osp

  • turvallisuussuunnittelu 30 osp
  • turvallisuuslainsäädäntö 30 osp

Tutkinnon valinnaiset osat 120 osp

  • turvallisuusalan elinkeinon harjoittaminen 80 osp
  • turvallisuusjohtaminen 40 osp
  • turvallisuustekninen suunnittelu ja projektinhallinta 80 osp
  • palveluliiketoiminta turvallisuusalalla 40 osp
  • henkilöstöjohtaminen turvallisuusalalla 40 osp
  • turvallisuusauditointi ja sisäinen valvonta 40 osp

Tutkinto suoritetaan näyttötutkintona. Tutkinto on suoritettu, kun tutkinnon osista 180 osp on suoritettu hyväksytysti.

Toteutus

Oppisopimuskoulutus

Oppisopimuskoulutuksen edellytyksenä on alan työpaikka. Koulutuksen kesto määräytyy HOKS:n (henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma) mukaisesti. TE-toimisto voi myöntää oppisopimukseen palkkatukea työnantajalle. Kannattaa kysyä tästä mahdollisuudesta TE-toimistosta, kun kyse on työttömästä työnhakijasta.

Hinta

Maksuton.

VERKKOKOULUTUS

Koulutus toteutetaan verkossa esimerkiksi Microsoft Teams, Google Meets, Zoom tai vastaavalla sovelluksella. Osallistujalla oltava käytössään tietokone (ja laturi), kuulokkeet, mikrofoni, webkamera sekä laadukas internet-yhteys. Osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautumisessa annettuun sähköpostiin.

Close Menu