Skip to main content

Väliaikaisen vartijan koulutus (1/2)

Vastuuopettaja

Laulajainen Juhani
040 728 4331
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Stanley Tarja
040 714 1893
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Tulostettava versio

Kuvaus

Suorittaa sisäministeriön vartijan ja järjestyksenvalvojan koulutuksesta ja voimankäyttövälineiden koulutuksesta sekä turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijan vastaavan hoitajan koulutuksesta antaman asetuksen (878/2016) 1§:n tarkoittaman ja Poliisihallituksen määräyksellä tarkennetun väliaikaisen vartijan koulutuksen.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu vartiointitehtäviin aikoville, alalle soveltuville ja nuhteettoman taustan omaaville yli 18-vuotiaille henkilöille.

Toteutus

Verkko- ja monimuotokoulutus

Koulutus sisältää ohjattua etä- ja verkko-opiskelua. Koulutuksen kokonaiskesto määräytyy HOKSin (henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma) mukaan. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 11-13, 20240 Turku

Toteutus

Ilta-/viikonloppukoulutusta pääosin etänä. Koulutukseen sisältyvä koe suoritetaan lähiopetuksena. Koulutusta arki-iltaisin klo 16.30 – 20.30 ja lauantaipäivä klo 8.00 – 16.00

Hinta

Hinta 365€ sisältää opetuksen, opiskelumateriaalit, tentin ja todistuksen. Mahdollinen uusintakoe 30€.
Väliaikaiseksi vartijaksi hyväksymisen myöntää poliisilaitos.

Peruutukset 14 pv ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.

Valitse itsellesi sopivin koulutusajankohta

Close Menu