Vartijan peruskoulutus, turvallisuusalan ammattitutkinnon osa

Ajankohta

12.01.2021 — 14.04.2022

Haku päättyy

04.01.2022

Vastuuopettaja

Laulajainen Juhani
040 728 4331
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Stanley Tarja
040 714 1893
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Opinto-ohjaaja

Haapoja Hannele
040 192 6655
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Kuvaus

OLETKO ASIAKASPALVELUHENKINEN JA HALUAT TYÖLLISTYÄ TURVALLISUUSALALLE? Nyt on haussa turvallisuusalan koulutus, jossa on tavoitteena suorittaa turvallisuusalan ammattitutkinnon osatutkinto ja työllistyä tämän jälkeen vartijan tehtäviin. Koulutukseen sisältyy vartijan ns. korttikoulutukset ja tyypillisimmät työssä tarvittavat turvallisuuskoulutukset.

Kohderyhmä

Hakijan tulee olla motivoitunut ja vartijan työhön soveltuva, fyysisesti hyvässä kunnossa oleva sekä nuhteettoman taustan omaava. Koulutukseen valitulta edellytetään myös sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Koulutuksen järjestäjällä on oikeus pyytää opiskelijaksi hakeutuvasta turvallisuusselvityslaissa (726/2014) tarkoitettua suppeaa henkilöturvallisuusselvitystä. Hakijalle on eduksi häiriötön maksutausta.

Sisältö

* Vartijan koulutus
* Järjestyksenvalvojan peruskurssi
* OC-kaasusumutinkoulutus
* Teleskooppipatukkakoulutus
* Turvallisuusalaan tutustuminen, asiakaspalvelu

Toteutus

Omaehtoinen koulutus

Opetus- ja kulttuuriministeriön pääosin rahoittamaa koulutusta. Opiskelun ollessa päätoimista, on opiskelija oikeutettu hakemaan Kelan opintotukea tai työllisyysrahastolta aikuiskoulutustukea. 25-vuotta täyttäneet työttömät työnhakijat voivat tiedustella TE-toimistosta mahdollisuudesta opiskella työttömyysetuudella. HUOM! TE-toimistoon on oltava yhteydessä ennen koulutuksen alkua. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 11, 20240 Turku

Haku

Haku päättyy 4.1.2022, koulutus toteutetaan päiväaikaan.

Hinta

475€, alv 0%

Hae