Skip to main content

Vartijan peruskoulutus, turvallisuusalan ammattitutkinnon osa

Ajankohta

12.01.2022 — 14.04.2022

Haku päättyy

04.01.2022

Vastuuopettaja

Laulajainen Juhani
040 728 4331
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Stanley Tarja
040 714 1893
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Opinto-ohjaaja

Haapoja Hannele
040 192 6655
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Kuvaus

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja haluat työllistyä turvallisuusalalle? Koulutuksen tavoitteena on suorittaa turvallisuusalan ammattitutkinnon osatutkinto, vartijan peruskoulutus ja työllistyä vartijan tehtäviin. Koulutukseen sisältyy vartijan ns. korttikurssit ja tyypillisimmät töissä tarvittavat turvallisuuskoulutukset.

Kohderyhmä

Motivoituneet työttömät tai työttömyysuhan alaiset henkilöt, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve. Hakijan tulee olla vartijan työhön soveltuva, fyysisesti hyvässä kunnossa oleva sekä nuhteettoman taustan omaava. Koulutukseen valitulta edellytetään myös sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Koulutuksen järjestäjällä on oikeus pyytää opiskelijaksi hakeutuvasta turvallisuusselvityslaissa (726/2014) tarkoitettua suppeaa henkilöturvallisuusselvitystä. Hakijalle on eduksi häiriötön maksutausta. Hakemusten perusteella kutsutaan koulutuksen valintahaastatteluun, joka pidetään todennäköisesti Microsotf Teamsissä.Hakijoita on aina enemmän kun opiskelupaikkoja, joten täytä hakemus huolellisesti. Kirjoita hakemukseen miksi sopisit vartijaksi ja mikä sinua kiinnostaa vartijan työssä.

Sisältö

· Vartijan koulutus
· Järjestyksenvalvojan peruskurssi
· OC-kaasusumutinkoulutus
· Teleskooppipatukkakoulutus
· Aikuisopiskeluun orientointi ja lähtötason arviointi, työnhakuvalmennus
· Turvallisuusalaan tutustuminen, asiakaspalvelu

Koulutukseen sisältyy opiskelua oppilaitoksessa, ohjattua etäopiskelua ja työssäoppimista alan työpaikoilla.

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus. Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta numerossa 0295 020 702. Voit seurata koulutuspalvelujen valinnan etenemistä TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 11-13, 20240 Turku

Haku

Koulutukseen haetaan TE-toimiston kautta, koulutuksen numero on 701559.

Hinta

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksuton. Erikseen maksettavia viranomaismaksut (vartijan ja järjestyksenvalvojan kortit).
Esivalinnan läpäisseet kutsutaan valintahaastatteluun, joka pidetään 10.1.2022. Haastattelut toteutetaan todennäköisesti etänä Microsoft Teamsisssä. Huom. koulutukseen hakeneille suosittelemme valintojen etenemisen seuraamista TE-palveluiden sähköisen Oma asioinnin kautta hakuajan päättymisen jälkeen.

Hae

Close Menu