Vartijan rekrykoulutus/ Avarn Security Oy ja Securitas Oy (nro 690788)

Ajankohta

23.03.2020 — 22.05.2020

Haku päättyy

11.03.2020

Pääkouluttaja

Laulajainen Juhani
040 728 4331
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Stanley Tarja
040 714 1893
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Tavoite

Koulutus suoritetaan yhteistyössä Avarn Security Oy:n ja Securitas Oy:n kanssa. Tavoitteena on suorittaa turvallisuusalan ammattitutkinnon osatutkinto, vartijan peruskoulutus ja työllistyä vartijan tehtäviin em. yrityksiin. Hakiessaan koulutukseen hakija ilmoittaa toiveensa kumpaan yritykseen haluaisi ensisijaisesti työllistyä. Koulutukseen sisältyy vartijan ns. korttikurssit ja tyypillisimmät työssä tarvittavat turvallisuuskoulutukset.

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat motivoituneet työttömät tai työttömyysuhan alaiset henkilöt, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve. Hakijan tulee olla vartijan työhön soveltuva, fyysisesti hyvässä kunnossa sekä nuhteettoman taustan omaava. Koulutukseen valitulta edellytetään myös sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Koulutuksen järjestäjällä on oikeus pyytää opiskelijaksi hakeutuvasta turvallisuusselvityslaissa (726/2014) tarkoitettu suppeaa henkilöturvallisuusselvitystä. Hakijalle on eduksi häiriötön maksutausta. Hakemusten perusteella kutsutaan koulutuksen valintahaastatteluun.

Sisältö

Koulutuksen sisältö:

· Vartijan koulutus
· Järjestyksenvalvojan peruskurssi
· OC-kaasusumutinkoulutus
· Teleskooppipatukkakoulutus
· Aikuisopiskeluun orientointi ja lähtötason arviointi, työnhakuvalmennus
· Turvallisuusalaan tutustuminen, asiakaspalvelu

Tutkinnon osiin valmistava koulutus järjestetään
työvoimakoulutuksena, johon liittyy keskeisesti työpaikoilla tapahtuva työssäoppiminen.
Teoriaopetus tapahtuu Turun AKK:n tiloissa Artukaisissa.

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus (tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve). Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 11, 20240 Turku

Haku

Koulutukseen haetaan TE-toimiston sähköisellä hakemuksella kohdasta "Hae tähän koulutukseen". Esivalinnan läpäisseet kutsutaan valintahaastatteluihin 19.3.2020. Koulutukseen hakeneille suosittelemme valintojen etenemisen seuraamista sähköisen Oma asioinnin kautta. Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta p. 0295 020 702. HUOM! Kerro hakemuksessasi kumpi työnantaja on ensijainen vaihtoehto.

Hae