Vartijan rekrykoulutus/ Avarn Security Oy ja Securitas Oy

Ajankohta

22.03.2021 — 21.05.2021

Haku päättyy

03.03.2021

Vastuuopettaja

Laulajainen Juhani
040 728 4331
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Stanley Tarja
040 714 1893
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Tavoite

Koulutus suoritetaan yhteistyössä Avarn Security Oy:n ja Securitas Oy:n kanssa. Tavoitteena on suorittaa turvallisuusalan ammattitutkinnon osatutkinto, vartijan peruskoulutus ja työllistyä vartijan tehtäviin em. yrityksiin. Koulutukseen sisältyy vartijan ns. korttikurssit ja tyypillisimmät työssä tarvittavat turvallisuuskoulutukset. HUOM! Kerro hakemuksessasi kumpaan yritykseen haluaisit ensisijaisesti työllistyä.

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat motivoituneet työttömät tai työttömyysuhan alaiset henkilöt, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve. Hakijan tulee olla vartijan työhön soveltuva, fyysisesti hyvässä kunnossa sekä nuhteettoman taustan omaava. Koulutukseen valitulta edellytetään myös sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Koulutuksen järjestäjällä on oikeus pyytää opiskelijaksi hakeutuvasta turvallisuusselvityslaissa (726/2014) tarkoitettu suppeaa henkilöturvallisuusselvitystä. Hakijalle on eduksi häiriötön maksutausta. Hakemusten perusteella kutsutaan koulutuksen valintahaastatteluun.

Sisältö

Koulutuksen sisältö:

· Vartijan koulutus
· Järjestyksenvalvojan peruskurssi
· OC-kaasusumutinkoulutus
· Teleskooppipatukkakoulutus
· Aikuisopiskeluun orientointi ja lähtötason arviointi, työnhakuvalmennus
· Turvallisuusalaan tutustuminen, asiakaspalvelu

Tutkinnon osiin valmistava koulutus järjestetään
työvoimakoulutuksena, johon liittyy keskeisesti työpaikoilla tapahtuva työssäoppiminen.
Teoriaopetus tapahtuu Turun AKK:n tiloissa Artukaisissa.

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus. Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta numerossa 0295 020 702. Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 11, 20240 Turku

Hae