Vartijan rekrytointikoulutus, Securitas Oy, Turvallisuusalan ammattitutkinnon osatutkinto

Ajankohta

08.04.2019 — 24.05.2019

Haku päättyy

11.03.2019

Pääkouluttaja

Laulajainen Juhani
040 728 4331
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Tavoite

Tavoitteena on suorittaa turvallisuusalan ammattitutkinnon osatutkinto, vartijan peruskoulutus ja työllistyä vartijan tehtäviin. Koulutukseen sisältyy vartijan ns. korttikurssit ja tyypillisimmät töissä tarvittavat turvallisuuskoulutukset.

Kohderyhmä

Työttömät tai työttömyysuhan alaiset motivoituneet, vartijan työhön sopivat, fyysisesti hyvässä kunnossa olevat ja nuhteettoman taustan omaavat hakijat. Koulutukseen valituilta edellytetään myös sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjalista taitoa. Koulutuksen järjestäjällä on oikeus pyytää opiskelijaksi hakeutuvasta turvallisuusselvityslaissa (726/2014) tarkoitettu suppea henkilöturvallisuusselvitys. Hakijalle on eduksi häiriötön maksutausta. Hakemusten perusteella KUTSUTAAN HAASTATTELUUN kirjeitse.

Sisältö

Koulutukseen sisältyy opiskelua oppilaitoksessa, ohjattua etäopiskelua ja työssäoppimista.

  • Vartijan koulutus
  • Järjestyksenvalvojan peruskurssi
  • OC-kaasusumutinkoulutus
  • Teleskooppipatukkakoulutus
  • Aikuisopiskeluun orientointi ja lähtötason arviointi, työnhakuvalmennus
  • Turvallisuusalaan tutustuminen, asiakaspalvelu

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus (tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve). Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702. Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 11, 20240 Turku

Hae