Skip to main content

Turun AKK on saanut Opetus- ja kulttuuriministeriöltä järjestämisluvan englanninkieliseen puhtausalan koulutukseen. Lupa koskee sekä perus- että ammattitutkintoa ja se on voimassa vuoden 2023 alusta lähtien.

 ”Kyseisiä koulutuksia on peräänkuulutettu asiakkaidemme taholta useaan otteeseen ja nyt voimmekin vastata huutoon”, iloitsee koulutuspäällikkö Terhi Rummukainen Turun AKK:sta. ”Aloitamme puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnolla tammikuussa 2023. Se toteutetaan oppisopimuskoulutuksena”, kertoo Rummukainen.

Oppisopimuskoulutus on suosittu koulutusmuoto varsinkin yritysten näkökulmasta, sillä noin 80% opinnoista suoritetaan alan yrityksessä palkkatyössä ja loput oppilaitoksessa.

”Meillä Turun AKK:ssa on oma oppisopimustoimisto, jonka kanssa asiointi on nopeaa ja joustavaa – helppo oppisopimus on meillä nimensä veroinen”, painottaa Rummukainen.

Lisätietoja

Koulutuspäällikkö Terhi Rummukainen
Puh. 0400 156 601
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Taru Lehtonen

Markkinointisuunnittelija. Aina on monta rautaa tulessa! Vapaalla kiinnostavat mm. liikunta, maailman paras koira, käsityöt, ruuanlaitto, ystävät ja tietysti musiikki! Motto: Sun pitää varoo mitä sä haluut, koska sä saat sen.