Hygieniapassikoulutus ja -testi

Yhteyshenkilö

Terhi Rummukainen

Kansallinen elintarvikelaki edellyttää, että hyväksytyssä elintarvikehuoneistossa helposti pilaantuvia pakkaamattomia elintarvikkeita työkseen käsittelevien henkilöiden on osoitettava hygieniaosaamisensa Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran mallin mukaisella hygieniaosaamistodistuksella, eli nk. "hygieniapassilla". Todistus on voimassa toistaiseksi.

Hygieniapassi tulee hankkia viimeistään kolmen kuukauden kuluessa työn aloittamisesta. Kolmeen kuukauteen lasketaan taannehtivasti myös aiemmat elintarvikealan työt, joissa hygieniapassia on edellytetty.

Lisätietoja ja ennakkolukemista: 

Perushinta:

Koulutuksen ja osaamistestin yhteishinta on 95 € sis. alv 24 %.
Pelkän osaamistestin hinta on 55 € sis. alv 24 % (mahdollinen testin uusinta 30 € sis. alv 24 %).

Toteutus:

Turun Aikuiskoulutuskeskus, Kärsämäentie 11, 20360 Turku.

Koulutus klo 9:30.00.-14.00 ja testi klo 14.30-15.15.

Voit osallistua myös pelkästään testiin, jolloin osallistuminen tulee ilmoittaa sähköpostitse koulutusassistentille.

Testin voi suorittaa joko suomen- tai ruotsinkielisenä.

Erityistilannetestin voi suorittaa englanninkielisenä ja siitä on sovittava erikseen kouluttajan kanssa n. 3 viikkoa etukäteen.

Valitse itsellesi sopivin koulutusajankohta

Hygieniapassikoulutus ja -testi, kalenterikoulutus, Satu Välimäki

03.06.2019—03.06.2019
Hinta: 95,00 €
Hae viimeistään: 27.05.2019

Koulutus toteutuu, mikäli on riittävästi hakijoita. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Koulutuksen yhteyshenkilöt: Anita Högmander p. 040 714 1882 (Koulutusassistentti) ja Satu Välimäki p. 0400 477 952 (Kouluttaja)

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@turunakk.fi