Meriteollisuuden töihin ja koulutukseen valmistava koulutus maahanmuuttajille, työvoimakoulutus

Koulutusaika

21.01.2019 – 20.03.2019

Haku päättyy

02.01.2019

Hae koulutukseen

Kuvaus

Järjestämme työvoimakoulutuksena meriteollisuuden työpaikkoihin ja rekrykoulutukseen valmistavan koulutuksen maahanmuuttajille. Koulutus parantaa maahanmuuttajien ammatillisia valmiuksia tulla valituksi meriteollisuuden ja erityisesti Meyer Turku Oy:n ja ELY-keskuksen hankkimiin laivalevyseppähitsaajan rekrykoulutuksiin sekä valmiuksia tulla valituksi suoraan meriteollisuuden työtehtäviin.

Koulutus sisältää sellaisia ammatillisia kokonaisuuksia, jotka olennaisesti parantavat maahanmuuttajataustaisten työnhakijoiden mahdollisuuksia työllistyä alan työtehtäviin.

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat työttömät ja työttömyysuhanalaiset maahanmuuttajataustaiset työnhakijat, joilla on työvoimakoulutuksen koulutustarve ja jotka soveltuvat koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammateissa työskentelyyn. Aikaisempi kokemus tai koulutus valmistavan teknologiateollisuuden työtehtävistä katsotaan eduksi.

Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelijalla on koulutuksen jälkeen meriteollisuuteen tarvittavat perustiedot ja -taidot, jotka parantavat työllistymismahdollisuuksia alan yrityksiin.


Koulutuksen sisältö

· Koulutukseen orientoiva jakso
· Ammatilliset kieliopinnot
· Ammattialan perusvalmiudet
· Työssäoppiminen 10-20 pv
· Työnhakuvalmennus 3-4 pv

Koulutuksen kesto on 3 kk.
Koulutus järjestetään Turun AKK:n Artukaisten toimipaikassa sekä työssäoppiminen yritysten työkohteissa telakalla ja verstaalla.

Hakeutuminen

Koulutukseen haetaan TE-toimiston sähköisellä hakemuksella, oheisesta "Hae koulutukseen" linkistä ohjaudut suoreen TE-palveluiden sivuille. Koulutuksen numero on 681283.

Esivalinnan läpäisseet kutsutaan valintahaastatteluihin. Koulutukseen hakeneille suosittelemme valintojen etenemisen seuraamista www.te-palvelut.fi -sivujen Oma asioinnin kautta.

Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista etuuksista antaa TE-palveluiden Koulutusneuvonta p. 0295 020 702.

Haku päättyy 2.1.2019

Hinta

Koulutus on opiskelijalle maksutonta.
Koulutukseen aikana suoritettavien työelämän lupakorttien maksut ovat
10-25 € /kortti.

Lisätietoja

Kouluttaja Tom Trygg p. 040 729 2404, tom.trygg@turunakk.fi tai

koulutusassistentti Tarja Stanley p. 040 714 1 893, tarja.stanley@turunakk.fi

Hae koulutukseen