Rakennusalan koulutus

Koulutusaika

21.01.2019 – 31.12.2020

Haku päättyy

22.11.2019

Hae koulutukseen
 

Koulutukseen on jatkuva haku. Ensimmäinen aloitus on 21.1.2019, seuraavat maaliskuussa, huhtikuussa, syyskuussa ja joulukuussa 2019.

Tavoite

Koulutuksen ensisijaisina tavoitteina on antaa perusvalmiudet rakennustyömaan vaihteleviin työtehtäviin ja työllistää rakennusalalle.

Koulutuksen läpi käynyt henkilö suoriutuu rakennustyömaan yleisistä tehtävistä osittain itsenäisesti ja osittain työryhmän jäsenenä, muiden ammattityöntekijöiden ohjauksessa. Koulutusaikana on myös mahdollista suorittaa osa tai osia rakennusalan perustutkinnosta ja/tai talonrakennusalan ammattitutkinnosta.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on koulutustarve, jotka soveltuvat rakennusalalle, ovat alasta kiinnostuneita tai ovat jo aiemmin työskennelleet alalla. Koulutus sopii hyvin myös alanvaihtajille.

Sisältö

Koulutuksen sisältö ja kesto muodostetaan jokaisen henkilökohtaisen osaamistason ja tavoitteiden mukaisesti. Koulutuksen kesto voi olla esimerkiksi vain 1 kk:n mittainen ja tarvittaessa sitä jatketaan tavoitteiden mukaisesti. Koulutukseen on jatkuva haku, ja koulutus voi alkaa tammikuussa, maaliskuussa, huhtikuussa, syyskuussa ja joulukuussa 2019.

Sisältö perustuu rakennusalan yleisimpiin työtehtäviin, joihin kuuluvat rakennus- ja kirvesmiehen sekä muurarin työt.
Toteutus

Pääosa koulutuksesta toteutetaan käytännön harjoitteiden ja työtehtävien kautta lähiopetuksena oppilaitoksen tiloissa, alueilla sekä omilla ja yhteistyökumppaneiden työmailla.

Tämän lisäksi koulutukseen kuuluu ohjattua etä- ja verkko-opiskelua. Koulutuksen pääpaikkana toimii Turun AKK Artukaisten toimipiste, Artukaistentie 13, 20240 Turku.

Haku

Haku päättyy 22.11.2019. Hakulomake täytetään sähköisesti osoitteessa www.te-palvelut.fi. Koulutuksen numero on: 682791.

Seuraa valintojen etenemistä Oma asiointi –verkkopalvelun kautta. Hakuajan päättymisen jälkeen voit käydä tarkistamassa mahdollisen valintahaastattelun tarkemman ajan ja paikan verkkopalvelun kautta.

Lisätietoja hakeutumisesta sekä taloudellisista etuisuuksista antaa Koulutusneuvonta p. 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Kurssihakemus on sitova, sitä ei voi perua ilman pätevää syytä.

Hinta

Koulutus on työvoimakoulutusta ja opiskelijalle maksutonta. Koulutuksen aikana suoritettavat työelämän lupakortit ovat maksullisia, 10-20 €/kortti.

Lisätietoja

Kouluttaja Tero Iivonen puh. 040 724 0316, tero.iivonen@turunakk.fi

Koulutusassistentti Marjo Teräs, puh. 040 722 2851, marjo.teras@turunakk.fi

 

Hae koulutukseen