Sähköasentajan ammattitutkinto, oppisopimuksena (ilta,-päivä sekä monimuotokoulutuksena)

KOULUTUSVASTAAVA:

 Kari Kivimäki, p. 040 714 1873

KOULUTUSASSISTENTTI:

 Kirsi Uutela, p. 040 714 1896

Tutkinnon/ koulutuksen kuvaus:

Tutkinnon suorittanut tekee kiinteistöjen ja valitsemiensa osien esim. viestintä- ja tietoverkkojärjestelmien, tilaturvallisuusjärjestelmien ja kuva- ja äänijärjestelmien sähkö- ja laiteasennuksia ottaen huomioon työnaikaisen työ- ja sähköturvallisuuden. Hän tarkastaa työnsä niin, että sähköasennuksen lopputulos on turvallinen ja tarkoituksenmukainen loppukäyttäjälle. Hän osaa edetä työssään projektiaikataulun mukaan ottaen huomioon muut ammattiryhmät. Hänellä on koulutuksen yhteydessä mahdollisuus suorittaa Sähköturvallisuustutkinto (ST2).

Tutkinnon suorittanut voi työskennellä sähköalan erilaisissa asennus-, kunnostus- ja muutostöissä mm. sähköasennusliikkeissä tai itsenäisinä yrittäjinä.

Lisätiedot:

Koulutus ja tutkinnon suoritus soveltuu erinomaisesti sähköalalla työskenteleville oppisopimuksena .Toteutustavoista voit tiedustella kouluttaja Kari Kivimäeltä p. 040 714 1873 tai koulutusassistentti Kirsi Uutelalta p. 040 714 1896. Oppisopimuksesta lisätietoja saat oppisopimuspäällikkö Risto Ahokaaralta p. 040 714 1899.

ePerusteet:

ePerusteet

Valitse itsellesi sopivin toteutustapa

Oppisopimus

Koulutuksen kesto määräytyy henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti
Hae viimeistään: Jatkuva haku

Edellytyksenä alan työpaikka (siirryt Turun AKK:n oppisopimuspalveluiden hakemukselle).