Vartijan peruskoulutus, Turvallisuusalan ammattitutkinnon osatutkinto, Työvoimakoulutus

Koulutusaika

18.03.2019 – 13.06.2019

Haku päättyy

20.02.2019

Hae koulutukseen

Tavoite

Tavoitteena on suorittaa vartijan ammattitutkinnon osatutkinto, vartijan peruskoulutus ja työllistyä vartijan tehtäviin. Koulutukseen sisältyy vartijan ns. korttikurssit ja tyypillisimmät töissä tarvittavat turvallisuuskoulutukset.

Kohderyhmä

Kohderyhmä on motivoituneet työttömät ja työttömyysuhan alaisen henkilöt, joilla on koulutustarve, vartijan työhön sopivat, fyysisesti hyvässä kunnossa olevat ja nuhteettoman taustan omaavat hakijat. Koulutukseen valituilta edellytetään myös sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjalista taitoa. Koulutuksen järjestäjällä on oikeus pyytää opiskelijaksi hakeutuvasta turvallisuusselvityslaissa (726/2014) tarkoitettu suppea henkilöturvallisuusselvitys. Hakijalla tulee olla häiriötön maksutausta.
Hakemusten perusteella KUTSUTAAN HAASTATTELUUN kirjeitse.

Sisältö

Koulutukseen sisältyy opiskelua oppilaitoksessa, ohjattua etäopiskelua ja työssäoppimista.

  • Vartijan koulutus
  • Järjestyksenvalvojan peruskurssi
  • OC-kaasusumutinkoulutus
  • Teleskooppipatukkakoulutus
  • Aikuisopiskeluun orientointi ja lähtötason arviointi, työnhakuvalmennus
  • Turvallisuusalaan tutustuminen, asiakaspalvelu

Toteutus

Tutkinnon osiin valmistava koulutus järjestetään työvoimakoulutuksena, johon liittyy keskeisesti työpaikoilla tapahtuva työssäoppiminen. Teoriaopetus tapahtuu Turun AKK:n turvallisuusalan tiloissa Artukaistentie 11, Turku.

Haku

Hakuaika päättyy 20.2.2019. Koulutukseen haetaan TE-toimiston kautta. Haettaessa Internetin kautta (www.te-palvelut.fi) koulutuksen numero on 682527.

Hinta

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksuton. Erikseen maksettavia ovat työelämän lupakortit (esim. ensiapukortti, työturvallisuuskortti, tulityökortti ym.) sekä viranomaismaksut (vartijan ja järjestyksenvalvojan kortit).

Lisätietoja

Pääopettaja Juhani Laulajainen, puh. 040 728 4331, juhani.laulajainen@turunakk.fi

Koulutusassistentti Selina Angeltie, puh. 040 553 2405, selina.angeltie@turunakk.fi

Lisätietoja hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa koulutusneuvonta, puh. 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Hae koulutukseen