Liiketoiminta, kauppa ja hallinto -koulutusalalla voi opiskella useita alalle johtavia ja alalla pätevöittäviä tutkintoja. Useimmiten ne toteutetaan  oppisopimuskoulutuksena, jonka edellytyksenä on aina alan työpaikka, mutta myös muut rahoitusmuodot ovat mahdollisia. Näet alkavat koulutukset oikean palstan sinisen napin takaa.

Suosituimmat tutkintomme koulutusalalla

Isännöinnin ammattitutkinto on  työelämässä arvostettu tutkinto. Koulutus sopii isännöintialalla työskenteleville, mutta myös ammatinvaihtoa suunnitteleville. Saat uusia näkökulmia isännöintityön hoitamiseen ja ammattitaito osoitetaan isännöintialan työtehtävissä.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa kehität omaa johtajuuttasi tehokkaasti ja tavoitteellisesti. Opit myös johtamaan omaa organisaatiotasi ja työyhteisöäsi. Koulutus sopii henkilöille, joilla on vahva oman toimialansa ja organisaationsa toiminnan asiantuntemus, ja joiden työn keskeinen osa on johtamista.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto antaa laaja-alaiset perustaidot esimiestyöstä ja työkaluja työryhmäsi päivittäiseen ohjaamiseen. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat erilaisissa toimintaympäristöissä lähiesimiehenä tai tiimivastaavana tai työryhmän, osaston, palveluyksikön tai vastaavan vetäjänä.

Puhtauspalvelualalla työskenteleville on suunnattu oma lähiesimiestyön ammattitutkintokoulutus. Se sopii henkilöille, jotka toimivat palveluohjaajan, siivoustyönohjaajan, kohdevastaavan tai tiimivastaavan tehtävissä, tai alan yrittäjänä.

Liiketoiminnan ammattitutkinnosta saat valmiuksia työskennellä monipuolisesti myynti-, palvelu- ja asiakkuustehtävissä erilaisissa yrityksissä ja organisaatioissa. Koulutuksessa kehität myynti- ja asiakaspalvelutaitojasi, hankit uutta osaamista myynnin ja markkinoinnin alalla ja saat toimintavarmuutta myyntityön vaativissa haasteissa. Koulutus sopii jo alalla työskenteleville, jotka haluavat kehittää osaamistaan sekä myös ammatinvaihtajille.

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinnosta saat valmiudet johtaa vastuualueesi henkilöstöä ja vastuualueesi tuotantotyötä, toimia organisaatiosi turvallisuus- ja ympäristöalan ohjeiden mukaisesti sekä kehittää esimiestaitojasi. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat teollisuus- ja tuotantoalojen työjohto- tai esimiestehtävissä ja haluavat kehittää osaamistaan.

Työtehtävät ja työpaikat

Liiketoiminnan, kaupan ja hallinnon alalle kouluttautunut voi työskennellä eri tyyppisissä yrityksissä myynnin, asiakaspalvelun, johtamisen, viestinnän tai hallinnon tehtävissä. Kauppa on alan ylivoimaisesti suurin työllistäjä useilla eri toimialoilla. Työnimikkeiden kirjo on laaja ja työtehtävät samoin. Asiakaspalvelutaitoja tarvitaan varsinkin työpaikoissa, joissa asiakaspalvelu on osana työtehtävää.

Alan alkavat koulutuksetAlasta kertovia videoita

KATSO VIDEO: Uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan ammattitutkinnolla

KATSO VIDEO: Maria opiskelee liiketoiminnan ammattitutkinnon työn ohessa

KATSO VIDEO: Johtamisen- ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnolla uutta potkua esimiestyöhön

Lisätietoja

Koulutuspäällikkö Terhi Rummukainen
0400 156 601
terhi.rummukainen@turunakk.fi

Koulutusassistentti Sanna Jelkänen
040 593 5771
sanna.jelkanen@turunakk.fi